U-11 Ahmet Yörük Turnuvası Sona Erdi.

U-11 Ahmet Yörük Turnuvası Sona Erdi.

Somaspor’un efsane amigosu Ahmet Yörük anısına ilk kez düzenlenen “Amigo Ahmet Yörük U-11 Futbol Turnuvası” sona erdi.

Somaspor Kulübünün katkılarıyla, Soma Belediyesi TFF Tesislerinde düzenlenen ”Amigo Ahmet Yörük U-11 Futbol Turnuvası”na Somaspor, Sotesspor, Zaferspor, Karaelmasspor, Akhisar Yıldırımspor, Kırkağaç Acar İdman ve Karabulutspor takımları katıldı.

 

2 Gün Arayla 2 Şampiyonluk

2 Gün önce Kırkağaç ”Emin Tasın” turnuvasında şampiyon olan Akhisar Yıldırımspor’lu minikler, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Saat 11:30’da başlayan mücadeleler, yaklaşık 3 saat sürdü. Soğuk havaya rağmen geleceğin kramponlarının mücadeleleri görülmeye değerdi. İlk kez gerçekleşen Minikler Futbol Turnuvasında şampiyonluğu final maçında Somaspor’u 3-1 mağlup eden Akhisar Yıldırımspor kazandı. Somaspor 2’nci, Sotesspor 3’ncü, Karabulutspor’da 4’ncü oldu.

Karış Teşekkür Etti

Somaspor Genel Kaptanı Abdullah Karış, turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada “Bu turnuvayı arma uğruna yıllarca Somaspor’umuzun peşinde koşan ve Haziran ayında vefat eden sevgili büyüğümüz, değerli amigomuz Ahmet Yörük anısına başlattık. Ben buradan bir kez daha kendisine Allah’tan Rahmet diliyorum.. Şenlik içinde geçen turnuvamıza katılan tüm takım ve sporcularımıza da teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.” dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN