U-12 Emin Tasın Turnuvası Sona Erdi

U-12 Emin Tasın Turnuvası Sona Erdi

12 yaş altı futbol takımlarının mücadele ettiği ”Emin Tasın” U-12 Futbol Turnuvasında şampiyon Bülent Açıkgöz’ün talebeleri Akhisar Yıldırımspor oldu.

Kırkağaç Acaridmanspor Yurdu tarafından organize edilen U-12 ”Emin Tasın” Futbol Turnuvası soğuk havaya rağmen nefesleri kesti.

Acaridmanspor, Akhisarspor, Akhisar Yıldırımspor ve Soma Zaferspor takımlarının katıldığı turnuvada şampiyon Akhisar Yıldırımspor olurken, Acar İdmanyurdu ikinci, Zaferspor üçüncü Akhisarspor’da dördüncü oldu.

emin tasın
Acar İdmanyurdu Kulüp başkanı karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu: “Yıllarca Kırkağaç futboluna gerek futbolcu olarak gerekse de antrenör olarak yıllarca hizmet etmiş, bizim için büyük anlam taşıyan ”Emin Tasın” U-12 Futbol Turnuvasına katılan takım yönetici, antrenör ve sporculara katılımları için teşekkür ediyorum”dedi. Ve konuşmasını şöyle sürdürdü.



Karşılaşma sonrası katılım gösteren takımlara kupa ve plaket veridi. Foto ve Video:Murat Taş



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN