Turnuva Kaldığı Yerden Devam

Turnuva Kaldığı Yerden Devam

Dünyada ve Ülkemizde yaşanan korona virüs salgını nedeniyle 15 Mart’tan itibaren karşılaşmalara ara verilen 27.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasının yeniden başlama tarihi belli oldu.

Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili ve turnuva yürütme başkanı Dilek Mert‘in verdiği bilgiler doğrultusunda karşılaşmalar Eylül ayı içerisinde seyircisiz oynanacak..

 

Eylül ayı içerisinde başlayacak karşılaşmaların tarihleriyle ilgili net bilgi önümüzdeki hafta içerisinde turnuvaya katılan takım ve kurum sorumlularıyla paylaşılacak..

Bilindiği üzere karşılaşmalar Devlet Hastanesi-Soma Bld ve Maden İş-Nitromak takımları arasında oynanan maçlar sonunda ertelenmişti

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!




 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar

    Teşekkürler emegi gecen herkeze

YORUM YAZIN