Devlet Hastanesi Net Skorla..

Devlet Hastanesi Net Skorla..

Kaymakamlık Futbol Turnuvası 2.haftanın son karşılaşması D-grubunda oynandı.

2 maçta 1 puanla 3.sırada yer alan Soma Belediyesi ile, ilk maçından mağlup ayrılan Devlet Hastanesi arasında oynanan karşılaşmayı Devlet Hastanesi net skorla 2-0 kazandı.

soma kaymakamlık futbol turnuvasıİlk yarısı golsüz kapanan karşılaşmada Devlet Hastanesi 52.dakikada öne geçti. Oyuna sonradan dahil olan ve hucum anlamında Devlet Hastanesine hareketlilik kazandıran Feryat Yalçınkaya, kazanılan duran top organizasyonunda takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.



soma kaymakamlık futbol turnuvası67.dakikada Said Yurduseven’in güzel golüyle farkı ikiye çıkaran Devlet Hastanesi, kalan sürelerde kalecisi Şenol ve defansın yerinde ve zamanında yaptığı hamlelerle Soma Belediyesine gol şansı tanımadı ve zorlu maçtan 3 puanla ayrılan taraf oldu.



soma kaymakamlık futbol turnuvasıSoma Belediyesi galibiyeti ile 5.sıradan 2.sıraya yerleşen Devlet Hastanesi, gruptaki üçüncü maçını 20.03.2020 Cuma 16:00 İmbat Madencilik ile Teiaş Eğitim Tesislerinde oynayacak.

Soma Belediyesi gruptaki dördüncü ve son maçını 24.03.2020 Salı günü saat 17:30’da Eli ( 3 ) ile Teiaş Eğitim Tesislerinde oynayacak.

Mahallenin Delisinden Maçın Yorumu

Hastahane Belediyeye Acımadı:
Günün ikinci maçı olmak yada olmamak adına çok önem taşıyan maçdı.. bu yüzden olsa gerek ilk yarısı tutuk pozisyon içermeyen zevksiz geçdi iki takımda kontrollü oynamaya gayret etti.. birolun uzakdan denediği pozisyonda sait iyi takip etti ama kaleci engelini aşamadı..
ikinci yarıya ismail feryat değişikliğiyle başlayan hastahane takımı topla hızlı çıkmaya daha fazla pozisyon üretmeye başladı dakikalar 55 i gösterdiğinde kazanılan serbest vuruşda yay üzerinden kerim sert vuracakmış gibi gösterip sağdan bindiren feryata verdi feryat içe doğru sert kesdiği top kalecinin müdahalesi olsa da filelerle bululdu 1 0.. o dakikadan sonra belediye takımı riskler aldı pozisyon aradı bulduda kalesinde devleşen şenol takımını kerimle beraber ayakda tuttu. 65 dakika sahada istediklerini yapamayan sakatlığından dolayı fazla varlık gösteremeyen SAİT uzun topu iyi kontrol etti ilkkez kaleye yüzünüde dönebildi ve köşeye bırakdı 2 0.. kaptan tayfasına nefes aldırdı… bu skorla büyük avantaj elde eden hastahane takımı geçen maçlara nazaran daha iyi bir görüntü sergiledi. belediye işleri zora sokdu.. önümüzdeki maçlar neyi gösterir hep beraber bakacaz.. iki takıma da başarılar dilerizzzz.


soma kaymakamlık futbol turnuvası

Devlet Hastanesi 2-0 Soma Belediyesi

SAHA:Linyit
HAKEM:Günsoy Kaya

DEVLET HASTANESİ:Şenol-Kerim-Taci-Kerim-Harun-İsmail-Ahmet-Birol-Emin-Sait
YEDEKLER:Onur, Feryat, Ali, Tamer, Lütfü, Sonat
ANTRENÖR:Muzaffer Okyay

SOMA BELEDİYESİ:Yücel-M.Kürşat-Özgür-Durmuş-Abdurrahman-Erol-M.Karabulut-Kemal-Oğuz
YEDEKLER:M.Aydın, Bülent, İlker, Candaş, Semih, Veli, Haydar, Cesur
ANTRENÖR:Remzi Paşalı
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Feryat Çetinkaya, Sait Yurduseven (D.Hastane)

Not:2.Haftanın puan durumu, gol krallığı ve detaylar Pazar günü sayfamızda yayımlanacaktır..

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN