Turgutalp GSK Sezonu Galibiyetle Noktaladı.

Turgutalp GSK Sezonu Galibiyetle Noktaladı.

Manisa 1.Amatör Küme C-grubunda play-off şanslarını haftalar öncesinde kaybeden Bakır GB ile Turgutalp Gençlikspor, Bakır Sahasında karşı karşıya geldiler..

Geçen sezon 2.Amatör Küme’den 1.Amatör Küme’ye yükselen iki takımın prestij niteliği taşıyan mücadelesinde gülen taraf 3-0’lık skorla misafir ekip Turgutalp Gençlikspor oldu. Turgutalp Gençlikspor sezonu İbrahim Daldır (2) ve Yavuz Fen’in attığı gollerle 19 puanla 3.sırada noktaladı. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı da Turgutalp Gençlikspor 2-1 kazanmıştı. (detaylara buradan bakabilirsiniz)

Her iki takım yönetici ve futbolcularını imkansızlıklara rağmen ayakta tuttukları için tebrik ediyoruz..

MECİDİYEKÖY TARIMSPOR

Mecidiyeköy Tarımspor Grup Şampiyonu Oldu.

3 Hafta önce play-off’ları garantileyen iki takım Mecidiyeköy Tarımspor ile Kayalıoğluspor Kovalık Sahasında grup şampiyonunu belirleyecek maçta karşı karşıya geldiler. Mecidiyeköy Tarımspor rakibini 1-0 mağlup etti ve grup şampiyonu oldu. Mecidiyeköy Tarımspor ve Kayalıoğluspor’a play-off’larda başarılar dileriz.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN