Toma Sustu, Sülo Vurdu

Toma Sustu, Sülo Vurdu

Somaspor forması altında başarılı bir sezon geçirerek takımlarının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Toma Tabatadze ve Süleyman Öztürk, farklı formalar altında bir birlerine rakip oldular.

SOMADASPOR

TFF 3.Liginde mücadele edecek Somaspor’un Gürcistanlı futbolcusu Toma Tabatadze Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen statü gereği takımımızdan ayrılarak Kıbrıs ligi ekibi Mağusa Türkgücü kulübüyle anlaşmıştı.

Orta sahadaki çalışkanlığı ile bilinen Süleyman Öztürk ise Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden İçel İdman Yurdu ile anlaştı..

SÜLEYMAN ÖZTÜRK

Roller değişti..
İki takım arkadaş, Toma Tabatadze Mağusa Türkgücü ile, Süleyman Öztürk ise İçel İdman Yurdu ile Nevşehir kampında buluştular. İki takım arasında oynanan hazırlık maçını Mağusa Türkgücü 2-1 kazandı. Mağusa Türkgücü’nde golcü Toma Tabatadze’den gol sesi çıkmazken, Süleyman Öztürk takımının tek golünü atan oyuncu oldu..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN