Soma’da, Diyarbekirspor Galibiyet Sevinci

Soma’da, Diyarbekirspor Galibiyet Sevinci

TFF 3. Lig 3. Grup’ta Soma’da Diyarbekirspor galibiyetinin sevinci yaşanırken, Dumanlı Kentin Puslu Çocukları adım adım zirveye ilerliyor.

Ligin 5.haftasına 9 puanla 6.sırada giren Somaspor, son 7 haftasını;
Somaspor 3 – 1 1954 Kelkit Belediyespor
Nazilli Belediyespor 1 – 1 Somaspor
Somaspor 2 – 1 Altındağ Belediyespor
Bayrampaşa 1 – 0 Somaspor
Somaspor 4 – 2 Yozgatspor 1959 FK
Somaspor 2 – 0 Darıca Gençlerbirliği
ve Diyarbekirspor 1 – 2 Somaspor galibiyeti ile tamamladı. Siyah-beyazlılar, toplamda 25 puan toplayarak lider Karacabey Belediyespor’un 2 puan gerisinde 2.sırada  tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.


CEVDET YILDIRIM
Basatemür, ”Oyun Anlayışımızda Sapma Yok”

Diyarbekirspor gibi grubun güçlü takımlarından alınan galibiyetten dolayı tüm futbolcuları kutlayan takımın başarılı teknik adamı Burhanettin Basatemür, sezon başından beri süre gelen gerçek kimliklerini sahaya çok iyi yansıttıkları ve bunun neticesinde de istedikleri elde ettiklerini belirterek, ”Maç tamda beklediğimiz gibi zor geçti. Özellikle ilk yarısını çok iyi oynadığımız bir maç oldu. Penaltı kaçırdığımız bu yarıda 3-4 gol pozisyonuna da girdik ancak sadece birini değerlendirebildik. Maçın ikinci yarısını iyi mücadele ederek ve kontra pozisyonlar arayarak oynadık ve golü de bulduk. Son bölümleri ise rakibin daha baskılı olduğu bir dönemdi. Orada da savunma ve kalecimizin iyi müdahaleleri vardı. Tüm oyuncularımızı bir kez daha kutluyorum, müthiş bir performans gösterdiler. İnşallah bu şekilde devam ederiz.”dedi.

PAZARSPOR
Bu Hafta Rakip Pazarspor

Somaspor’un bu haftaki rakibi 16 puanla 9.sırada yer alan Rize temsilcisi Pazarspor. Karşılaşma 17 Kasım Pazar günü Soma Atatürk Stadında saat 13:30’da oynanacak..(Foto Pazarspor Kulübü sosyal medya adresinden alınmıştır)


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN