Soma Masterler 7-2 Bayraklı Masterler

Soma Masterler 7-2 Bayraklı Masterler

Lider Soma Masterler devreyi üç puanla bitirdi.

Soma Masterler ilk yarının son maçında Bayraklı Masterleri farklı mağlup etti.
Grupta oynadığı 10 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle liderlik koltuğunda oturan Soma Masterler, 13 puanla 8.sırada yer alan İzmir temsilcisi Bayraklı Masterleri misafir etti.

GÜNSOY KAYAKarşılaşmayı Günsoy Kaya yönetirken, yardımcılıklarını Mahmutcan Şencan ve Hüseyin Barkın Börekçi yaptı.

Namağlup ünvanını geçen hafta Bostanlı Masterlere 2-1’lik skorla mağlup olarak İzmir’de bırakan Soma Masterler, Soma TFF Tesislerinde konuk ettiği Bayraklı Masterleri Tolga Yaman (2), Bahadır Özgen, Avusturya, Ramazan Yılmaz, Mutlu Alanya ve Bora Bilgener’in attığı gollerle 7-2 mağlup etti. Misafir ekibin gollerini Recep Çolak ve penaltıdan Osman Yılmaz kaydetti..

Maçın Oyuncusu ”Tolga Yaman”

Maça sonradan dahil olan Tolga Yaman, kısa süre sahada kalmasına rağmen attığı iki golle takımına katkı sağladı ve maçın oyuncusu oldu.Kutluyoruz..



Soma Masterler bu galibiyetle puanını 28 yaptı ve ilk yarıyı en yakın takipçisi Karşıyaka Alaybey Masterlerin 5 puan önünde lider tamamladı. Soma ekibi ikinci yarının ilk haftasında, deplasmanda  İlker Çakır, Ali Tatlı ve Bahadır Özgen’in golleriyle 3-0 mağlup ettiği Gaziemir Masterleri evinde konuk edecek.

Bayraklı MasterBayraklı, Master Tadında..

Sportif karşılaşmalarda elbette aldığın başarılı sonuçlar çok önemlidir..  Ancak Soma Masterlerin içeride oynadıkları tüm maçları yakından seyretme fırsatım oldu. Diğer Master takımlarına göre; sahada gördüğüm aralarında eski federasyon başkanımızı Recep Çolak’ında olduğu Bayraklı Masterler beni kendilerine hayran bıraktı.. Sahada amaçları; centilmenliğin ön planda olduğu, yardımlaşma, dayanışma ve yaptığı işlerden zevk alan master grubunu  gördüm.. Farklı mağlup olmalarına rağmen oyunu çirkinleştirmeden, fair-play ruhuyla hareket eden, centilmenliği hiç bırakmayan ve master ruhunu sahaya çok iyi yansıtan bu grubu kutluyorum..

Soma Master 7-2 Bayraklı Master

STAD:Soma / TFF Tesisleri
HAKEMLER:Günsoy Kaya-Mahmutcan Şencan-Hüseyin Barkın Börekçi
SOMA MASTER:Kadir-Hasan-Fatih-Yücel-İlker-Mutlu-Ramazan-Avusturya-Hakan-Bahadır-Y.İpek
YEDEKLER:Adem, Ayhan, Ahmet, Y.Mayak, Bora, Halil, Tolga
TEKNİK SORUMLU:Reha Fidan

BAYRAKLI MASTER:ilyas-Hasan-Binali-Emrah-Eray-Ali-Osman-Recep-İsmail-Suat-Cabir
YEDEKLER:Mustafa, Yasin, Hakan, Üzeyir, Burak, Barış
TEKNİK SORUMLU:Metin Yavaş
GOLLER:Tolga Yaman (2), Bahadır Özgen, Avusturya, Ramazan Yılmaz, Mutlu Alanya, Bora Bilgener (Soma Master), Recep Çolak, Osman Yılmaz pen. (Bayraklı Master)
KIRMIZI KARTLAR:Yok
Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!







Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN