Soma-Gaziemir Play-Off Maçı, Soma Atatürk Stadında

Soma-Gaziemir Play-Off Maçı, Soma Atatürk Stadında

Ege Masterler Federasyonu Bodrum Belediyesi Dostluk ligi C-grubunda normal sezonu Dikili Masterler ve Balçova Masterlerin ardından 3. sırada tamamlayan Soma Masterler, Play-Off’un ilk ayağında Gazi Emir Masterler’le Soma Atatürk Stadında karşı karşıya gelecek.

Masterlerimiz, normal sezonda aynı grupta yer alan ve play-off’lara 5.sırayı elde ederek katılan Gazi Emir Masterleri her iki maçta da mağlup etmişti. Eksik oyuncuların katılımıyla maçın favorisi Soma Masterler olarak görünüyor.. Masterlerimizin böylesine önemli maçta en büyük kozu haftalardır takımın gol yükünü çeken Bora Bilgener olacak..

Karşılaşma 21 Nisan Pazar günü Soma Atatürk Stadında saat 14:00’de oynanacak.

İki ekip arasında oynanan maçlara baktığımızda;

19.01.2019 Grup maçları: Gaziemir Masterler 1-3 Soma Masterler
14.10.2019 Grup maçları: Soma Masterler 3-0 Gaziemir Masterler
08.03.2015 Çeyrek final maçı: Soma Masterler 4-2 Gaziemir Masterler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN