Salihli Bld.Spor-Somaspor Maçına Tanıdık Yüz..

TFF Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8.Grup 5.hafta maçında Somaspor ve Salihli Belediyespor arasında oynanacak maçın hakem triosu belli oldu..

HABER:SOMADASPOR.COM

21 Ekim Pazar günü Ramiz Turan Stadında oynanacak Manisa Derbisini İzmir bölgesi hakemlerinden Fatih Sayar yönetecek. Sayar’ın yardımcılıklarını ise; İbrahim Ethem Potuk ve Ahmet Beysüngü yapacak. 4.Hakem olarak Uğurtan Kocaman görev alacak.

FATİH SAYAR’LA 5.KEZ..
Karşılaşmanın orta hakemi Fatih Sayar ile beşinci maçımızı oynayacağız..

Fatih Sayar; 13 Mart 2017’de Alaşehir Belediyespor‘a deplasmanda 2-1 mağlup olduğumuz karşılaşmada 4.hakem.
15 Ekim 2017’de Yunus Emre Belediyespor  ile deplasmanda oynadığımız ve 0-0 kaldığımız karşılaşmada orta hakem.
3 Aralık 2017’de Balya Belediyespor ile Atatürk Stadında oynadığımız karşılaşmada orta hakem.
18 Şubat 2018’de Ayvalıkgücü Belediyespor ile Atatürk Stadında oynadığımız ve 0-0 berabere kaldığımız maçta orta hakem olarak görev yapmıştı..




Yardımcıları İbrahim Ethem Potuk ile Somaspor 2-1 Çayırovaspor (yardımcı hakem)
Ahmet Beysüngü ile ilk maçımız (yardımcı hakem)
Uğurtan Kocaman ile Çiğli Belediyespor 1-0 Somaspor (yardımcı hakem) maçlarında görev almışlar..

Fatih Sayar’lı karnemize baktığımızda; 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ikide beraberlik almışız. İnşallah beşinci maçımızda galibiyet sayısını ikiye çıkarırız..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN