Özcan Aydın’dan 6 Puan ve 1 Tur Katkısı

Özcan Aydın’dan 6 Puan ve 1 Tur Katkısı

Somaspor, 3.Grup 10.hafta maçında deplasmanda Karşıyaka’ya 1-0 mağlup ederek üst üste dördüncü galibiyetini aldı. 23 Yaşındaki orta saha oyuncusu Özcan Aydın Somaspor formasıyla 4. golünü kaydetti.

Lider Somaspor 10.hafta maçında İzmir Atatürk Stadı’nda Karşıyaka’nın konuğu oldu.

İlk yarısı golsüz beraberlikle tamamlanan karşılaşmada siyah-beyazlı ekip, ikinci yarının 66.dakikasında Özcan Aydın’ın mükemmel golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunun kontrolünü elden bırakmayan siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 1-0’lık skorla ayrıldı. Bu sonuçla Somaspor, ligde üst üste dördüncü galibiyetini alarak 10 haftayı 23 puanla zirvede tamamladı.

Özcan Aydın’dan 6 Puan ve 1 Tur Katkısı

Karşıyaka önünde alınan altın değerindeki 3 puanı sürekli telafuz ederken golü atan oyuncumuzun katkısı pek konuşulmadı. Mevkisinin gerektirdiklerinin yanı sıra ekstra katkısının isminin bu kadar az söylenmesi sanırım biraz haksızlık ettiğimizin göstergesi kendisine. Adı Özcan Aydın!

Somaspor formasıyla 9 lig 2’de kupa maçına çıkan Özcan Aydın, bu maçların Kahramanmaraşspor kupa maçı hariç tamamında ilk on birde sahaya çıktı. 23 Yaşındaki yetenekli oyuncu, Karşıyaka maçında attığı golle beraber gol sayısını 4’e çıkardı. Toplamda 11 maçta 821 dakika sahada kalan 23 yaşındaki orta saha, Nurettin Çağlar’ın ardından takımının en önemli gol silahlarından biri oldu.



Özcan, sezonun ilk maçında deplasmanda Esenler Erokspor ve 10.haftasında Karşıyaka maçlarında attığı gollerle elde edilen 1-0’lık galibiyetlerle kazanılan 3 puanların mimarı olmuştu.

1928 Bucaspor’u kupanın dışına ittiğimiz maçta takımımızın tek golünü atan Özcan, 7.hafta deplasmanda kazanılan 2-0’lık Arhavispor maçın da takımın ikinci golüne imza atmıştı.

ÖZCAN AYDIN SOMASPOR GOL

Kurmaylar Derslerine İyi Çalışmamış

Özcan’ın lig ve kupada attığı bu 4 golde birbirinin kopyası gibi. Atom karınca, en son Karşıyaka’ya attığı gol, Karşıyaka’nın kurmayları hemen hemen Somaspor’un içeride oynadığı Çatalcaspor maçı hariç (onu da misli com naklen yayınlamıştı) tüm maçları seyredip bol bol notlar tutmuşlardı. Anlaşılan o ki; Özcan Aydın konusunda derslerine iyi çalışmamışlar.. Özcan ya kalecileri şaşırtacak bir şeyler yapıyor, ya da zamanlama konusunda üstüne söylenecek bir isim daha yok. Değerlendirme sizin Vesselam..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN