Ödemişspor Maç Önü…

Ödemişspor Maç Önü…

Bu hafta ve önümüzdeki hafta sonu belki de ligdeki kaderimizi tayin edecek, zorluk derecesi yüksek biri içeride diğeri dışarıda iki karşılaşma oynayacağız..

SOMADASPOR.COM

Bu iki karşılaşmadan ilkini Pazar günü Ödemişspor ile deplasmanda oynayacağız.

Ulaşılacak hedefe emin adımlarla gidebilmemiz için Urganlıspor deplasmanının ilk 45 dakikasında sergilediğimiz pozitif futbolumuzu konsantrasyon bütünlüğümüzü kaybetmeden 60’ 70 dakikaya yayarsak Ödemiş deplasmanından güle oynaya dönebiliriz..

Bu haftaki rakibimiz Ödemişspor..
Bu hafta rakip Ödemişspor. Sezona şampiyonluk parolası ile giren ancak 10.hafta sonunda 13 puanla 7.sırada yer alan Ödemişspor için bulundukları durum şimdilik hiçte iç açıcı görünmüyor..
Ödemişspor oynadığı dokuz karşılaşmada sahadan dört kez mağlubiyetle ayrılmış. Mağlubiyetlerin üçü deplasmanda birini evlerinde almış. Evinde oynadığı dört karşılaşmadan sadece Çiğli Belediyespor’a 2-1 mağlup olmuş.. Yalova Kadıköyspor’u 1-0, Burhaniye Belediyespor’u 3-0, Altınova Belediyespor’u 3-1 mağlup etmiş.. Toplamda 13 puanı var; 14 gol atarken 12 de gol yemiş. Attıkların 14 golün beşini 7 numaralı oyuncuları Mustafa Acun kaydetmiş. Kadrolarında yakından tanıdığımız iki isim var. Erkul Küçük ve Onur Ulaş.. Erkul Küçük 2016-2017 sezonunda, Onur Ulaş ise geçen sezon Somaspor formasını giyen oyunculardı. Ödemişspor sezona başlarken büyük umutlarla transfer ettikleri Erkul geçen hafta Gülbahçespor maçında yedek, Onur ise beş haftadır kadroda pek süre almıyor..




Geçen hafta deplasmanda mağlup oldukları Gülbahçespor maçında; ilk yarıyı 33’te Berk Taşkın’ın ayağından yedikleri golle 1-0 geride kapattı. İkinci yarıya beraberlik golü bulmak için çıkan Ödemişspor, 57.dakikada Adem Acar’ın attığı golle 2-0 geriye düştü. İzmir ekibi aradığı golü 90.dakikada buldu. Tolga’nın vuruşunda kaleci Tugay’dan dönen topu oyuna ikinci yarıda dahil olan Emirhan, kafayla ağlara gönderdi. 90+3’te Gülbahçespor ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde Emirhan’a yapılan müdahaleye Ödemişspor’lu futbolcular uzun süre penaltı diye itiraz ettiler, hakemin kararı devam olunca ligdeki 4.mağlubiyetini almış oldu.. Bu mağlubiyetle ligdeki bulundukları konum; hiçte beklemedikleri ve alışık olmadıkları bir yerde olmaları..

Yani rakibimiz; bu hafta bizimle oynayacakları karşılaşmayı çıkış maçı olarak görüyor olabilir. Tek hedefleri Somaspor’u mağlup ederek kötü gidişe son vermek.

Sonuç olarak üç puan hedefiyle çıkmamız gereken ancak dikkati de elden bırakmadan oynayacağımız bir rakiple karşılaşıyoruz. Bu maçtan alacağımız galibiyet, ilk yarının son maçı olan Gülbahçespor maçına yüksek moralle çıkmamızı sağlayacak. Biz inanıyor ve takımımıza güveniyoruz..SİYAH-BEYAZ DEVAM..

MAÇIN HAKEMİ HÜSEYİN KILIÇ
Maçın hakemi Hüseyin Kılıç, Muğla bölgesinden. Kariyerindeki ilk Bölgesel Amatör Lig orta hakem tecrübesini bu sezon Başiskele Doğantepespor’un deplasmanda Kütahya Çamlıcaspor’u 2-0 yendiği maçta tatmış. İkinci deneyimi ise Ödemişspor-Somaspor maçında olacak.. Baktığımız zaman Bölgesel Amatör Lig’de fazla bir tecrübesi olmayan bir hakem..Kılıç’ın yardımcılıklarını Bedirhan Soydemir ve İsmail Hakkı Pekbilgin yapacak. Dördüncü hakem ise bizlere hiçte yabancı olmayan bir yüz Uğurtan Kocaman   




Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN