Urganlıspor Maçına Tanıdık Yüz..

Urganlıspor Maçına Tanıdık Yüz..

TFF Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grup 9.hafta maçında iki Manisa takımı Urganlıspor ve Somaspor 18 Kasım Pazar günü Urganlı Stadında karşı karşıya gelecek.

HABER:SOMADASPOR.COM

İki takım içinde oldukça önemli olan bu karşılaşmayı Muğla bölgesi hakemlerinden Uğurtan Kocaman yönetecek. Kocaman’ın yardımcılıklarını ise; A.Cem Zorbay ve Eren Şahin yapacak. 4.Hakem olarak Fatih Sayar görev alacak.UĞURTAN KOCAMAN İLE 3.KEZ..




Karşılaşmanın orta hakemi Uğurtan Kocaman, geçen sezon Çiğli Belediyespor‘a deplasmanda 1-0 mağlup olduğumuz ve bu sezonun beşinci haftasında deplasmanda Salihli Belediyespor‘u 3-2 mağlup ettiğimiz karşılaşmalarda dördüncü hakem olarak görev almıştı.(Üstteki Salihli maçı yedek kulübesinin yanında)

Uğurtan Kocaman 2014 yılında Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Sotesspor‘un sahası bakımda olduğu için Kırkağaç’ta oynadığı ve 1-0 mağlup olduğu Narlıdere Belediyespor maçında orta hakem olarak görev yapmıştı.(yazının başlığındaki resim)

Kocaman’ın yardımcıları A.Cem Zorbay ve Eren Şahin ilk defa takımımızın maçında görev yapacak.
Dördüncü hakem Fatih Sayar ise beşinci kez takımımızın maçında görev alacak..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN