Kınık Belediyespor Milli Oyuncu Transfer Etti.

Kınık Belediyespor Milli Oyuncu Transfer Etti.

Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen İzmir Süper Amatör takımlarından Kınık Belediyespor, Sierra Leone’li oyuncu İbrahim Bangura’yı renklerine kattı.

2018-19 futbol sezonu öncesinde ilk olarak Teknik Direktör sorununu başarılı teknik adam Kadir Bilir ve yardımcısı İsmail Şarlayan ile çözen Kınık Belediyespor, ülkesinde U-17 Milli Takım forması giymiş 23 yaşındaki yetenekli forvet İbrahim Bangura ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde Kulüp başkanı Serkan Varol, ikinci başkan Ceyhan Yıldız ve İbrahim Bangura hazır bulundu.

İmza töreninden sonra duygularını dile getiren yıldız oyuncu; ”Yeni sezonda Kınık Belediyespor forması giyeceğim için çok mutluyum. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN