Kınık Belediyespor’da 2.Kadir Bilir Dönemi..

Kınık Belediye Spor’da hedef büyük.

İzmir Süper Amatör takımlarından Kınık Belediyespor, 2018-19 futbol sezonu öncesinde Teknik Direktör Kadir Bilir ile sözleşme imzaladı.

Başkanlık makamında gerçekleşen imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer; Kınık Belediye Spor Kulübünün her branşta başarıyı hedeflediğini belirterek, “Spor da büyük atılımlar yaptık.Kınık her şeyin en güzelini hak ediyor.Hedefimiz Kınık’ı her alanda olduğu gibi futbolda da en iyi yere getirmek.Bunu başaracağımıza inancım tamdır.Yeni sezon da Kınık Belediyespor yönetim kuruluna ve Kadir Hoca’ya başarılar dilerim”dedi.
BİLİR, YARIM KALAN İŞİ TAMAMLAMAYA GELDIM”
Kınık Spor’u bir üst lige taşıyacağını belirten Kadir Bilir, “ilk antrenörlük hayatıma genç bir antrenör olarak Kınık Spor’da başladım.Gruptan çıkıp PLAY-OFF’larda elendik.Buraya yarım kalan işi tamamlamaya geldim.
Beni bu göreve layık gören başta Belediye Başkanımız Sayın Sadık Doğruer‘e ve Kınık Belediye Spor yönetim kuruluna teşekkür ederim.”dedi.

Teknik Direktör Kadir Bilir Yardımcı Antrenör olarak da İsmail Şarlayan ile birlikte görev yapacak.

İmza töreninde; Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, Kulüp Başkanı Serkan Varol Yönetici Ceyhan Yücel, Teknik Direktör Kadir Bilir, Antrenör İsmail Şarlayan hazır bulundu.

Gerçekleşen transfer her iki taraf adına da hayırlı olsun..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN