Kazanılan 1 Puana mı, Kaybedilen 2 Puana mı?

Kazanılan 1 Puana mı, Kaybedilen 2 Puana mı?

Somaspor, 3.Lig 3.Grup 14.hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Osmaniyespor’la 2-2 berabere kaldı.

Siyah-beyazlılar, Osmaniye 7 Ocak Stadında oynanan karşılaşmada sahaya; Ömer-Üzeyir-Çağlayan-Onur-Melih-Ali-Oğuzhan-Yusuf Can-H.Mert-Muammer ve M.Uysal on biri ile çıktı.

Somaspor, 3.dakikada Mehmet Uysal ve 56.dakikada M.Bedirhan Çelik’in golleriyle iki sefer öne geçmesine rağmen, Ahmet Baykal ve Onur Kızıltaş’ın gollerine engel olamadı ve sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.



14.hafta sonunda 2.beraberliğini Osmaniyespor’dan alan Somaspor, 26 puanla 3.sıraya yükseldi..
15.hafta Somaspor, 30 Kasım Cumartesi günü evinde Karacabey Belediyespor’u konuk ederken, Osmaniyespor 1 Aralık Pazar günü Darıca GB deplasmanına çıkacak..

Kazanılan 1 Puana mı, Kaybedilen 2 Puana mı?

Takımımızın Osmaniyespor deplasmanına giderken, sakat, hasta ve cezalı oyuncularımızdan dolayı  beraberliği çok güzel olacağı düşüncesindeydim. Gel gör ki; iki kez öne geçtiğimiz maçtan bir puanla ayrılmak zorunda kaldık.Yani yazının başlığında olduğu gibi ”Kazanılan 1 Puana mı, Kaybedilen 2 Puana mı?” sevinelim bilemedim. Bildiğim tek şey, sezon başından beri yüreklerini ortaya koyarak formanın hakkını vermeye çalışan teknik adam ve oyuncu grubumuzu bir kez daha kutluyorum..

Maçla İlgili Haberler

Osmaniyespor-Somaspor Maçının Yansımaları
Burhanettin Basatemür, Sevinemedik!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN