Kayalıoğluspor 2-0 Turgutalp Gençlikspor

Kayalıoğluspor 2-0 Turgutalp Gençlikspor

Kayalıoğluspor ve Turgutalp Gençlikspor arasında oynanan 6 puanlık maçta kazanan taraf ev sahibi ekip Kayalıoğluspor oldu.

Manisa 1.Amatör Küme C-grubunda zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşma 21 puanla lider durumda bulunan Kayalıoğluspor’la, 13 puanla 3’üncü sırada yer alan Turgutalp Gençlikspor arasında oynandı.

Kayalıoğlu stadında oynanan; Abdullah Türkan, H.Emre Çetinkol ve Furkan Çıraklar hakem üçlüsünün görev yaptığı karşılaşmayı, ev sahibi ekip Kayalıoğluspor ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazandı.

Turgutalp Gençlikspor galibiyeti ile 24 puana yükselen sarı-siyahlı ekip liderliğini korurken, play-off yolunda çok önemli bir galibiyete imza atmış oldu.



TURGUTALP GENÇLİKSPOR

Pomaklar, Şansını Zora Soktu!

İkinci sırada yer alan Mecidiyeköy Tarımspor’un bay geçtiği hafta da 13 puanda kalan Turgutalp Gençlikspor ise, liderle on bir puan, ikinci sırada yer alan Mecidiyeköy Tarımspor ile arasındaki puan farkı 6 oldu ve ilk iki şansını  zora soktu.
Ligin ilk yarısında Soma’da oynanan karşılaşmayı Turgutalp Gençlikspor 3-1 kazanmıştı.

11. Hafta Maçları:

Bakır Gb Mecidiye 21.12.2019 14:00 Kırkağaç Bakır
Turgutalp Gençlik Akhisar Sanayi 21.12.2019 14:00 Soma Linyit
Gölmarmara Süleymanlı 21.12.2019 14:00 Gölmarmara
Bay Kayalıoğluspor


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN