İmbat, Denemeye Devam

İmbat, Denemeye Devam

Stopere İlker abiyi çekip Cana formasını veren İmbat, ilerde Mutluya görev vermiş..

Lisans problemi yüzünden Yüceli kenara çekerek bişeyler deniyo olsa gerek.
lakin bence yolları yanlış..
Tahtaya ilk yazacağım isimler stoper Yücel forvet kral İlker sonra lisan problemi var mı yok mu oturur düşünürüm..

Gelelim oyuna Mutlu mücadeleci yapısıyla arkadaşlarına açtığı alanları değerlendirdiler ve iki gol buldular golün birini de atan Aksoy sakatlanınca yerini Emreye bıraktı. Kanatta daha iyi görev yapan Emre heyecanını yenmeye başlamış. Eksikleri olan, güç kaybetmiş Belediye takımını 4 1 yendiler ama şampiyon gibi oynamadılar.
Ercan-Eser geçen maça nazaran biraz tutuk gibi görünmelerinin sebebi 30. dakika da aldığı sert darbe sonucu rakibiyle münakaşa yapan Ercan oyundan düştü ve istediği topları alamayan Eseri de oyundan düşürmüş oldu..



ERCAN KÜÇÜKDEMİRNOT: Ercan senin efendiliğini ve saygını en iyi ben bilirim ama sahada böle şeylere takışıp düşme takımı da düşürme. Kenar yönetim sizde takımla bu kadar uğraşmadan 9 u bulun yoksa ilerde başınız ağrır. Bu arada sakatlanip oyundan çıkan Aksoy kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiom
Mahallenin Delisi LAZ İBO

Bağlantılı Yazılar;

İmbat Madencilik, Boş Geçmedi..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN