İmbat Madencilik, Boş Geçmedi..

İmbat Madencilik, Boş Geçmedi..

D-Grubunda ilk maçını farklı skorla kazanarak turnuvaya moralli başlayan İmbat Madencilik ile, sezonun ilk maçına çıkan Soma Belediyesi, Linyit Stadı’nda kozlarını paylaştı..

İmbat Madencilik; ilk maçından farklı skorla ayrılmanın ve kaliteli ayakları kadrosunda bulundurmanın güvenirliği ile maça pozitif katkı sağlayan taraf olarak başladı.

Turkuaz-mavililer, çok adamla kapanarak öncelikle gol yememeye endeksli, savunma bloğunu kalabalık tutup kaptığı toplarla hızlı hucuma çıkmayı planlayan Soma Belediyesi karşısında gol perdesini 10.dakikada Can-Yusuf-Eser odaklı gelişen atakta buldu. Can’ın 35 metrelik nefis ters topunu; Yusuf,  Eser’e çıkardı, Eser nefis vurdu:1-0

İmbat takımı, 10.dakikada gelen golün vermiş olduğu özgüvenle topla daha çok oynayan, pozisyon arayan ve bulan taraf olmayı sürdürdüler.
22.dakikada Murat Aksoy, farkı ikiye çıkaran golü attı:2-0



murat aksoy

İmbat Madencilik ve Murat Aksoy Adına Talihsiz An!

Bu sezon sporseverlerin hayranlıkla seyredeceği futbolcuların başında gelmesi beklenen Murat Aksoy, 27.dakikada üst adalesinde yırtılmadan kaynaklanan sakatlığı sonrası yerini Emre Ocak’a bıraktı.
Devrenin bitimine bir dakika kala Emre Ocak, turnuvadaki ilk golünü Soma Belediyesi ağlarına gönderdi:3-0

Devre 3-0 İmbat lehine sonuçlandı.

İkinci yarıya 3-0’lık skora rağmen rakip alanda gol arayan ve pozisyon üreten taraf yine İmbat Madencilik oldu.
43.dakikada Mutlu Günaydın attığı golle farkı dörde çıkardı:4-0

Güçlü rakibi karşısında zaman zaman etkili olmaya çalışan Soma Belediyesi, 65.dakikada Durmuş Ateş’in attığı golle farkı üçe indirdi. Kalan sürede her iki takım adına gol sesi çıkmayınca İmbat Madencilik karşılaşmayı 4-1 kazandı.



soma kaymakamlık futbol turnuvasıİmbat Madencilik gruptaki üçüncü maçını 13.03.2020 Cuma günü saat 16:00’da Eli ( 3 ) ile Teiaş Eğitim Tesislerinde oynayacak..

Soma Belediyesi gruptaki ikinci maçını 10.03.2020 Salı günü saat 17:30’da bir İmbat Madencilik temsilcisi iki ile Linyit Stadı’nda yapacak..

İmbat Madencilik 4-1 Soma Belediyesi

SAHA:Linyit
HAKEM:M.Hakan Efe
İMBAT MADENCİLİK:Erol-T.Yaman-Can-İlker-Eser-Ercan-Mutlu-Murat-Yusuf
YEDEKLER:Mehmet, Gökhan, Deniz, Emre, Osman, T.Meral, Yücel
ANTRENÖR:Faik Toprak

SOMA BELEDİYESİ:Yücel-Özgür-Erol-K.Çamzeybek-Cesur-Durmuş-Abdurrahman-K.Dursun
YEDEKLER:Bülent, Oğuz, İlker, Mustafa, Semih, Candaş
ANTRENÖR:Remzi Paşalı
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Eser Kasal, Murat Aksoy, Emre Ocak, Mutlu Günaydın (İmbat Madencilik), Durmuş Ateş (Soma Bld)

Not:Soma Belediyesi takım sorumlularının  isteği üzerine ”Haber ve Görsel” paylaşımı yapılmadı!

1.Hafta Kalan Maçların Programı:

07.03.2020 Cumartesi 16:00 Kolin Nakliyeciler Koop. Teiaş
07.03.2020 Cumartesi 17:30 Demirexport Maden-İş Teiaş

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN