Fenerbahçe Soma’da Maden Buldu

Fenerbahçe Soma’da Maden Buldu

Fenerbahçe, Soma’lı İdris Ersoy ve Doğukan Tarlaek’ten sonra Orhan Ertaş’ıda kadrosuna kattı.

SOMADASPOR

Fenerbahçe, ilk olarak Soma Zaferspor’un 14 yaşındaki genç yeteneği İdris Ersoy ve 15 yaşındaki Doğukan Tarlaek‘i kadrosuna katmıştı..

Futbola 301 Soma Karaelmasspor’da Levent Analı‘nın himayesinde başlayan ve daha sonra Akhisarspor’a gönderilen 2006 doğumlu Orhan Ertaş, Fenerbahçe Altyapı Oyuncu İzleme Birimi tarafından beğenilip 2019-2020 Futbol Sezonu Amatör Aktarması yapılarak İdris Ersoy ve Doğukan Tarlaek’ten sonra Fenerbahçe bünyesine dahil edildi.

Profosyonel liglere giden genç oyuncularımızın gelişiminde önderlik eden takım, yönetim ve hocalarımızı kutluyor, futbolcularımıza başarılar diliyoruz..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN