Soma’lı Doğukan Tarlaek, Fenerbahçe’ye Transfer Oldu

Soma’lı Doğukan Tarlaek, Fenerbahçe’ye Transfer Oldu

Somalı İdris Ersoy’dan sonra Doğukan Tarlaek’de Fenerbahçeli oldu..

SOMADASPOR

Fenerbahçe, Soma Zaferspor’un 14 yaşındaki genç yeteneği İdris Ersoy‘dan sonra yine 15 yaşındaki genç yeteneği Doğukan Tarlaek‘i kadrosuna kattı.

Kısaca Doğukan Tarlaek..
Futbol yaşantısına Somaspor’da başladı. Dönemin Zaferspor antrenörü Oktay Çabuk, Somaspor Alt Yapı liglerine katılmadığı için lisansı düşen Doğukan’ı bünyesine dahil etti.
Oktay Çabuk önderliğine Zaferspor’la, Seferihisar da gerçekleşen uluslararası turnuvaya katılan  Doğukan, en değerli oyuncu seçildi.
Soma Zaferspor ile başarılı bir sezon geçiren ve Milli takım kampına da davet edilen Doğukan, önceki sezon Akhisarspor takımına transfer oldu.

Beşiktaş İstemişti.
Akhisarspor transferi öncesinde; oynadığı etkili futboluyla Beşiktaş’ında talip olduğu ama annesi ”uzak ayrı kalamam” dediği için Akhisarspor’a gitmişti


Doğukan Tarlaek, Akhisarspor formasıyla sergilediği pozitif futboluyla Milli Takım kurmaylarının dikkatini çekti ve Milli Takım Kampına davet edildi.2004 doğumlu Doğukan Tarlaek, orta sahanın her bölümünde oynayabilen, karakterli, hırslı, arzulu ve istekli oynaması onun en büyük artıları..

DOĞUKAN TARLAEKFenerbahçe’ye transferi gerçekleşen Doğukan Tarlaek‘i, somadaspor ekibi olarak tebrik eder, başarılarının devamını dileriz..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN