Eski Şampiyon Sahne Aldı

Eski Şampiyon Sahne Aldı

Ertesi senenin şampiyonu yeni adıyla Yeni Anadolu Madencilik takımı boy gösterdi..

Forvete Bahadır hocanın yerine Borisi alan Yeni Anadolu Madencilik takımı sahanın sertliği ve ilk maç dolayısıyla maça tutuk başladı.. Ptt Pal takımı da iyi çok kapandı 30 dakika..

Geçen sene çalışma fırsatı bulduğum Hüseyin Topan klasına yakışır vuruşuyla maçı 1 0 yapınca aslında düğümü de açmış oldu..
Ptt takımı ”bende para verdim, bende oynayayım” demeye başladığında da fark kaçınılmaz oldu.. 6 0 Tebrikler eski şampiyon, tebrikler Yeni Anadolu Madencilik..

Mahallenin Delisi LAZ İBO

Bağlantılı Yazılar;

Yeni Anadolu Maden’den 6’lık Tarife


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN