Yeni Anadolu Maden’den 6’lık Tarife

Yeni Anadolu Maden’den 6’lık Tarife

C-Grubunda ilk maçında Müftülük takımına 5-2 mağlup olan Ptt Pal ile, sezonun ilk maçına çıkan Yeni Anadolu Maden,  Linyit Stadı’nda karşı karşıya geldi..

Turnuvaya yeni kimliği ile katılan Yeni Anadolu Maden, ilk yarıda 1, ikinci yarıda ise bulduğu 5 golle Ptt Pal’ı 6-0 mağlup etti.

Antrenör İbrahim Taş önderliğindeki Yeni Anadolu Maden, çok adamla kapanan Ptt Pal karşısında 30 dakika gol bulmada zorlandı. Her türlü hucum varyasyonunu denemesine rağmen istediği ve arzu ettiği golü bulmada bir hayli zorlanan Siyah-beyazlılar, bu 30 dakikalık dilimde; değişik varyasyonlara giderek rakibin üstüne merkezden, kanatlardan sabırla hücum organizasyonları geliştirdiler. Nitekim 30.dakika geçilirken aradıkları golü Hüseyin Topan’ın ayağından bularak devreyi 1-0 önde tamamladılar.



SOMA KAYMAKAMLIK FUTBOLİkinci yarıya Faik Ay’ın girmesiyle ön tarafta hucum zenginliği iyice artan Yeni Anadolu Maden, 44.dakikada Faik Ay, 54 ve 61.dakikalarda Bora Bilgener, 65.dakikada Süleyman Aktuğ ve 70.dakikada ise Bahadır Kormaz’ın golleriyle karşılaşmadan 6-0 galip ayrılarak, grupta averajla liderliğe yükseldi.

YENİ ANADOLU MADENSezona farklı galibiyetle moralli başlayan Yeni Anadolu Maden, gruptaki ikinci maçını 10.03.2020 Salı günü saat 16:00’da Yuta Çalışkan takımıyla Linyit Stadı’nda oynayacak..



SOMA PTT PALTurnuvaya bu sezon katılan ve oynadığı iki maçtan mağlubiyetle ayrılan Ptt Pal, gruptaki 3. maçını 12.03.2020 Perşembe günü saat 17:30’da Eli ( 1 ) ile Linyit Stadı’nda yapacak..Unutmadan güçlü rakiplerinden altı gol yemesine rağmen kaleci Mustafa Kulaksız, yaptığı harika kurtarışla maçın dahada farklı skorla bitmesini önledi.



FIRAT KONURCE

Yeni Anadolu Maden 6-0 Ptt Pal

SAHA:Linyit
HAKEM:Fırat Konurce
YENİ ANADOLU MADEN:Mehmet-Bahadır-Ömür-Emrah-Faruk-Hüseyin-Uğur-Olcay-Bora
YEDEKLER:Celal, Gürkan, İbrahim, Ali, Süleyman, Ahmet, Mustafa, Fatih, Ramazan, Faik, Ersan
ANTRENÖR:İbrahim Taş

PTT PAL:Mustafa-Abdullah-Melih-Çağlar-Emre-Aşkın-İbrahim-Cumhur-Kerim
YEDEKLER:Fatih, Yunus, Numan, A.Erkul, Kemal, Ferhat
ANTRENÖR:Ali Sezer
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Bora Bilgener (2), Hüseyin Topan, Faik Ay, Süleyman Aktuğ, Bahadır Korkmaz (Yeni Anadolu Maden)

Not:Karşılaşmalara ait fotolar somadaspor Facebook sayfamızda yayınlanacaktır..

1.Hafta Son Maçlar:

07.03.2020 Cumartesi 16:00 Kolin Nakliyeciler Koop. Teiaş
07.03.2020 Cumartesi 17:30 Demirexport Maden-İş Teiaş

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN