Dokuza Dokuz Maçın Galibi Soma Master

Dokuza Dokuz Maçın Galibi Soma Master

Soma Masterlerden örnek davranış..

Ege Masterler Ligi (EMF) B-Grubu 15.hafta maçında Soma Masterler ile Dikili Kardeş Masterler arasında oynanan maç, yeşil sahalarda eşine az rastlanır bir fair-play örneğine sahne oldu.

Masterler Liginde hiç bir iddası olmayan Dikili Kardeş Masterler, maça 9 futbolcu ile gelebildi. Bu durum karşısında ev sahibi ekip Soma Masterler, grupta liderlik iddasını sürdürmesine rağmen centilmenlik örneği gösterdi ve kendilerine yakışır şekilde sahaya 9 kişi çıktı.

SOMA MASTER

Soma Belediyesi TFF Tesislerinde saat 11:30’da başlayan karşılaşmada, Soma Masterler karşılaşmayı; İlker (5), Yücel (2), Fatih (2), Avusturya (2), Ramazan ve K.Mustafa’nın golleriyle 13-0 kazanarak liderliğini sürdürdü..



DİKİLİ KARDEŞ MASTER,SOMA MASTER

Soma Masterlerin tecrübeli oyuncusu ve takım kaptanı Ahmet Koyun, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Dikili Kardeş Masterler oyuncularının maça ancak 9 kişi çıkabileceklerini kendilerine söylediklerinde, tereddüt etmeden 9 kişi oynama kararı aldıklarını belirtti.

DİKİLİ KARDEŞ MASTER,SOMA MASTER

Dikili Kardeş Masterler galibiyeti ile puanını 35’e çıkaran Soma Masterler 15.haftayı da liderlik koltuğunda geçirdi. İki takım arasında ilk devre Dikilide oynanan maçı Soma Masterler; İlker Çakır (4), Avusturya (3), k.k ve Yücel Durali’nin golleriyle 9-1 kazanmıştı.(detaylara buradan bakabilirsiniz)

GÜZEL YALI MASTERLER

16.Hafta Rakip Güzelyalı Master

Soma ekibi 16.hafta ilk devre evinde 2-2 berabere kaldığı Güzelyalı Masterlere İzmir’de konuk olacak.. Dikili Kardeş Masterler ise yine deplasmana çıkacak ve Bandırma Gençlerbirliğinin misafiri olacak..

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!



kerim uzun



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN