Doğan Gülşen, ”Zaferspor Keyif Veriyor”

Doğan Gülşen, ”Zaferspor Keyif Veriyor”

Zaferspor Bayan Futbolcuları ikinci yarı maçlarına yine farklı galibiyetle başladı.  Güzel futbollarını bir birinden güzel gollerle süslediler..

Çok güçlü kadroları var.. Zaten grupta Denizli Horozkent‘le birlikte rakip tanımıyorlar çalışmanın ürününü topluyor Zaferspor Kızları..

Dünkü Karşıyaka maçında da 4.3.3 sistemiyle oynadılar..



Begüm tek ön libero, Selis sol içte ama Selis aynı şekilde oyun kurucu gibiydi, çok iyi paslar atıyor herkesi pozisyona sokuyor.
Sağ kanat oyuncusu Berfin’de dün çok etkiliydi. Attığı gollerin dışında getirdiği bütün toplar hep etkili oldu..

Karşıyaka takımı fizikli oyunculardan kurulu olsa da Zaferspor karşısında hiç etkili olamadılar. Bunda defans olarak çok iyi mücadele eden, iyi kademe yapan, yerinde ve zamanında yapılan hamleler rakip takıma gol şansı verdirmedi. Defansta özellikle Ceren çok güven veriyor..

Meltem, Hakan hocanın jokeri olmuş. Sağ bek başladı skor elde edildikten sonra orta sahaya geçti ve Selis’le takımı iyi yönlendirdiler. Çok pozisyona girilse de ikinci yarı inanılmaz goller kaçtı rahat maçtı Zaferspor için..



Zaferspor’lu kızların hedefi artık 2.lig..

3.lig’de oynanan maçlar onlara kolay gelmeye başladı..
Zaferspor kulüp olarak büyüyor zaten hedefte büyük oluyor..
İstikrar bilinçli çalışmalarda meyvesini veriyor..
Her geçen yıl kadro olarak gelişme gösteriyor, güzel işler yapıyorlar.
Her yıl yeni transferler görüyoruz..
Soma’nın kızları da gelip burada futbolla tanışıyor, onlarda oynamaya çalışıyor bunun için her kesimden beğeni ve taktiri hak ediyorlar bayan futbol takımı olarak..Başarılarının devamını dilerim Zafer spor bayan futbol takımının…Sevgilerle..Doğan Gülşen

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN