B-Grubunda Play-Off’a Kalan 2.Takım Belli Oldu

B-Grubunda Play-Off’a Kalan 2.Takım Belli Oldu

Manisa U- 14 Yerel Ligi B-Grubunda Akhisar Yıldırımspor’un ardından play-off’lara gidecek ikinci takımı belirleyecek maçta Soma Zaferspor, Turgutalp Gençlikspor’u 2-0 mağlup ederek mutlu sona ulaştı.

 

Soma Linyit Stadı’nda oynanan maç başından sonuna kadar büyük bir çekişmeye sahne olurken Zaferspor’u play-off’lara taşıyan goller; 3.dakikada Halil Doğan ve 18.dakikada Şevket Efe Öztürk‘den geldi.

Sezonun büyük bölümünü liderlik koltuğunda geçiren son maçta Zaferspor’un bir puan önünde 2.sırada bulunan Turgutalp Gençlikspor ise, beraberliğin kendisine yeteceği maçta rakibine mağlup oldu ve play-off şansını yitirdi.

ZAFERSPOR SEVİNÇ

Karşılaşmanın hakemi Oğuz Akyüz‘ün son düdüğüyle beraber adeta bayram havası yaşayan Soma Zaferspor’lu gençler,  play-off’a kalmanın sevincini doyasıya yaşadılar..
Ligin ilk devresinde oynanan karşılaşma 3-3 berabere sonuçlanmıştı. (detaylara buradan bakabilirsiniz)

BAHADIR ÖZGEN

Özgen, ”Özveride Bulunan Tüm Ekibi Kutluyorum”

Takımın başarılı ve tecrübeli antrenörü Bahadır Özgen, sezon boyunca özveride bulunarak oluşumun içinde olan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Tecrübeli teknik adam Özgen, ”Öncelikle sahada oynayan, oynamayan, kadroda olan, olmayan, yağmur çamur, demeden, antrenman ve maçları kaçırmayan, saha dışında ve içinde bana ve kulübüne, yakışır biçimde temsil eden tüm oyuncularımı, Manisa da yapılacak olan play-off’lara katılma hakkını kazandıkları için teker teker alınlarından öpüyorum. Bu süreçte desteğini esirgemeyen, anlayışları ile bize güç veren tüm ailelerimize,bize bütün imkanlarını sunan Zaferspor yönetim kuruluna, canla başla çalışan hocalarım ve kulüp çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Hedeflediğimiz ilk aşamaya ulaştık, Rabbim Manisa da da Soma mızı yüzümüzün akıyla temsil etmek nasip etsin.”dedi.



CANER BAŞARAN

Başaran, ”Deneyim Kazandığımız Bir Turnuva Oldu.”

Turgutalp Gençlikspor’un ileriye dönük projeleri ile takım yaratmaya çalışan takımın başarılı antrenörü Caner Başaran ise, ”İkinci senemizde bizim için dersler çıkaracağımız, tecrübe kazandığımız son maça kadar mücadelenin içinde olduğumuz bir turnuvayı geride bıraktık. Sporcularımız elinden gelen mücadeleyi özveriyle gösterdiler. Aslan parçalarımı ayrı ayrı alınlarından öpüyorum. Rakibimiz Zaferspor’u da mücadelelerinden dolayı tebrik ediyor ve play-off müsabakalarında başarılar diliyoruz. Bizler tüm bireylerimizle A-takıma her yönüyle hazır oyuncular yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız. Her zaman dediğimiz gibi çalışmaya ve gelişmeye devam.”dedi.

Bizlerde Somadaspor olarak; Soma mızın bu iki güzide takımını kutluyor, Zaferspor’a play-off’larda başarılar diliyoruz..

Soma Zaferspor 2-0 Turgutalp GSK

STAD:Soma / Linyit
HAKEM:Oğuz Akyüz
TURGUTALP GSK:Emirhan-Berkay-Ömer-Efe-Abdullah-Yiğit-Hüseyin-M.Bulut-Arda-M.Kanal-Şahabettin
YEDEKLER:Tuğrul, Aydemir, Alperen, Baran, Mustafa
TEKNİK SORUMLU:Cavit Üstünbaş

ZAFERSPOR:Tayyip-Birkan-Halil-E.Çoban-Hayati-Recep-Hamza-Semih-Mustafacan-E.Akyol-Osman
YEDEKLER:O.Varol, Berkay, M.Yılmaz, Muratcan, Fikret, M.Efe,Şevket
TEKNİK SORUMLU:Bahadır Özgen
GOLLER:dk.3 Halil Doğan, dk. 18 Şevket Efe Öztürk (Soma Zaferspor)
Tüm alt yapı karşılaşmalarına ise şuradan bakabilirsiniz


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN