Manisa U-14 Ligi:Turgutalp GSK 3-3 Zaferspor

Manisa U-14 Ligi:Turgutalp GSK 3-3 Zaferspor

Manisa U-14 Ligi B-grubu yenilgisiz lideri Turgutalp Gençlikspor, dört puan gerisinde bulunan Zaferspor’la 3-3 berabere kaldı.

14 Kasım Perşembe günü Linyit Stadında saat 11:00’de oynanan ve zirveye yarışına yön verecek zorluk derecesi yüksek mücadeleyi Mert Yetim yönetti.

Lider karşısında 3-1’lik skoru yakalayan Zaferspor, farkı koruyamadı ve karşılaşmadan 3-3’lük skorla ayrıldı.

Maça istekli, arzulu ve coşkulu başlayan Zaferspor, mücadelenin 16.dakikasında Mustafa Can Sarcan’ın kafa golüyle 1-0 öne geçti.
Lider karşısında sürekli gol arayışlarında sürdüren Zaferspor, 25.dakikada Osman Kahraman’ın aşırtma vuruşuyla farkı ikiye çıkardı:2-0

Turgutalp Gençlikspor, yediği golün iki dakika sonrası Mehmet Bulut ceza yayı üzerinden iyi vurdu ve farkı bire indiren golü attı:2-1 Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

İkinci yarıya da etkili başlayan Zaferspor, Mustafa Can Sarcan’la girdiği yüzde yüz gol pozisyonlarında Turgutalp Gençlikspor kalecisi Emirhan başarılıydı.

İki pozisyonda Emirhan’ı geçemeyen Mustafa Can Sarcan, bu sefer affetmedi ve 49.dakikada meşin yuvarlağı Turgutalp Gençlikspor fileleriyle buluşturdu:3-1

Bir anda 3-1’lik skorla geriye düşen Turgutalp Gençlikspor’da, Efe Çalışkan sahneye çıktı. Başarılı orta saha oyuncusu, 56 ve 66.dakikalarda attığı iki şık golle takımının yenilmezlik ünvanını 9.haftaya taşıdı:3-3

TURGUTALP GENÇLİKSPORBu beraberlikle 20 puana yükselerek en yakın rakibinin 2 puan önünde ilk yarıyı lider tamamlayan Caner Başaran ve Cavit Üstünbaş’ın talebeleri, Sotesspor ligden çekildiği için 10.haftayı 3-0 hükmen galip tamamlayacak..
ZAFERSPORLider karşısında 3-1’lik skor avantajını koruyamayan Zaferspor, 16 puanla 3.sırada yer aldı. Kırmızı-siyahlılar, ikinci yarının ilk maçını Kırkağaç deplasmanında Acar İdmanla oynayacak..

Başaran, ”İlk Yarıyı Namağlup Lider Kapatmak Gurur Verici”

Turgutalp Gençlikspor’un başarılı teknik adamı Caner Başaran, mücadele gücü yüksek karşılaşma görülmeye değerdi diyerek, ”Bugün mücadele gücü üst düzey çok zevkli ve çekişmeli bir maç oynandığını düşünüyorum. Her iki takımında çocuklarının mücadelesi görülmeye değerdi. İlk yarıyı namağlup lider kapatmak bizim adımıza gurur verici. Çalışmaya ve gelişmeye devam.”dedi.



BAHADIR ÖZGEN

Özgen, ”Küçük Hatalar Oyunu ve Skoru Etkiledi”

Müthiş bir 50.dakikanın ardından 3-1’lik skoru yakalayan ve basit hatalardan dolayı galibiyeti kaçıran Zaferspor’da, teknik sorumlu Bahadır Özgen, ”Öncelikle Turgutalpspor’u centilmence oynadıkları için tebrik ediyorum. Zaferspor kulübü olarak amacımız iyi futbol oynamanın yanında karakterli oyuncularda yetiştirmek. Her maçımızdan dersler çıkarmak, aynı hatayı sahada bir daha yapmamak. Bugün sahada iyi mücadele eden iki takım vardı, seyir zevki güzel bir müsabaka oldu. Küçük hatalar oyunu ve skoru etkiledi. Dediğim gibi bunlardan da ders alıyoruz. Futbolcuların gelişiminden memnunum, Allah sakatlık kaza bela vermesin.”dedi.

Turgutalp GSK 3-3 Zaferspor

STAD:Soma / Linyit
HAKEM:Mert Yetim
TURGUTALP GSK:Emirhan-Berkay-Tuğrul-Ömer-Efe-Abdullah-Hüseyin-Muhittin-M.Bulut-Arda-M.Kanal
YEDEKLER:Aydemir, Alperen, Baran, Mustafa, Şahabettin
TEKNIK SORUMLU:Caner Başaran

ZAFERSPOR:Tayyip-Hamza-Halil-M.Yilmaz-Hayati-Recep-Efe-Semih-Osman-Sevket-M.Can-
YEDEKLER:Osman,Coşkun, Birkan, Fikret, Berkay
TEKNİK SORUMLU:Bahadir Özgen
GOLLER:Mustafa Can Sarcan (2), Osman Kahraman (Zaferspor), Efe Çalışkan (2), Mehmet Bulut (Turgutalp GSK)

9.Hafta Toplu Sonuçlar

301 Karaelmas Gölmarmara 14.11.2019 15:00 Soma Linyit
Turgutalp Soma Zafer 14.11.2019 11:00 Soma Linyit
Soma Spor Saruhanlı Bld 14.11.2019 13:00 Soma Linyit
A.Yıldırım Soma Sotes 14.11.2019 14:00 Saruhanlı
Acar İdman Bay

9.Hafta Puan Durumu İçin Buraya Tıklayınız!

10.Haftanın Maçları

Acar İdman Soma Zafer 21.11.2019 14:00 Kırkağaç
Somaspor Gölmarmara 21.11.2019 15:00 Soma Linyit
Turgutalp Soma Sotes 21.11.2019 13:00 Soma Linyit
A.Yıldırım Saruhanlı Bld 21.11.2019 14:00 Akhisar Kovalık

Fikstüre şuradan, tüm alt yapı karşılaşmalarına ise buradan bakabilirsiniz
TURGUTALP GSK-ZAFERSPOR


































Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN