A.Yıldırım Şampiyon, 2.Takım Haftaya Belli Olacak

A.Yıldırım Şampiyon, 2.Takım Haftaya Belli Olacak

Zaferspor’la 2-2 berabere kalan Akhisar Yıldırımspor, bitime 1 hafta kala grup şampiyonu oldu.

Manisa U-14 Yerel Lig B-Grubunda play-off mücadelesi veren Akhisar Yıldırımspor ile Soma Zaferspor son haftaya lider girecek takımı belirleyecek maçta karşı karşıya geldi.

Akhisar Kovalık Sahasında oynanan zorlu mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere sonuçlandı.

Akhisar Yıldırımspor Grup Şampiyonu Oldu.

Bu sonucun ardından puanını 37’ye çıkaran Akhisar Yıldırımspor, ligin son maçında Sotesspor ligden çekildiği için 40 puanla grup şampiyonluğunu garantiledi. Acar İdmanyurdu sahaya çıkmadığı için 3-0 hükmen galip Turgutalp Gençlikspor puanını 36 yaptı ve ikinci sıraya yerleşti.



Play-Off Biletini Kim Kapacak?

Akhisar Yıldırımspor’un play-off’lara lider gitmesinin ardından, ikinci takım son hafta 36 puana sahip Turgutalp Gençlikspor ile, 35 puanlı Soma Zaferspor arasında oynanacak karşılaşmadan sonra netlik kazanacak.
Bu zorlu maçta Turgutalp Gençlikspor’a beraberlik yeterken, Soma Zaferspor’un mutlak galip gelmesi gerekecek.

TURGUTALP GSK ZAFERSPOR MAÇI

İlk Maç Berabere Sonuçlanmıştı

Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada Zaferspor 3-1 öne geçmesine rağmen karşılaşma 3-3 berabere bitmişti.(detaylara buradan bakabilirsiniz)



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN