+50 Soma Masterler Isınma Turlarında

+50 Soma Masterler Isınma Turlarında

7 Kasım Cumartesi Soma Master +50, 8 Kasım Pazar günü ise Soma Master 40 yaş grubu iki hazırlık maçı oynadı.

+50 Yaş grubu TFF 2.Lig Bayanlar Ligi takımlarından Soma Zaferspor‘u Seyit Çetinkaya (3), Uğur Geren (2), Hakan Durur (2) ve Cenk Önder‘in golleriyle 8-4 mağlup etti.



+40 Yaş takımı ise genç ve dinamik oyunculardan kurulu  İmbat Madencilik takımına 8-1 mağlup oldu.

+50 Isınma Turlarında

2014’de Master Futbolunun akımını sağlayan ve ilk senesinde Ege Bölgesi Şampiyonu olan +40 Soma Masterler‘den sonra, 2019 yılında Linyit Masterler ile bu akım başarıyla devam etmiş oldu.

Soma Master +40 ve Linyit Masterlerden sonra, futbola emek ve gönül vermiş sporcuların bir araya gelmesiyle toplanan +50 yaş grubu, Soma’da yeni bir akımın başlangıcının da mimarı oldular..



Pandemi izin verirse ilk defa bu sezon Ege Masterler +50 yaş grubunda mücadele edecek Soma Masterler, deplasmanda 2-1 mağlup oldukları Bergama Masterlerden sonra ikinci hazırlık maçını Zaferspor Bayan Futbol takımı ile oynadı. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada +50 Yaş sahadan 8-4 galip ayrıldı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN