Bu Takımla Maç mı Olur?

Bu Takımla Maç mı Olur?

Geçen sezon Ege Masterler Federasyonu (EMF) B-Grubunda en yakın rakibi Karşıyaka Alaybey Masterler önünde 4 puan farkla şampiyon olan Soma Masterler, hazırlık maçında karşılaştığı İmbat Madencilik takımına farklı mağlup oldu.

 

8 Kasım Pazar günü TFF Soma Belediye Tesislerinde saat 16:00’da oynanan maçı; genç, dinamik ve yetenekli oyunculardan kurulu İmbat Madencilik Takımı 8-1 kazandı.

Futbolun bütün inceliklerini harfiyen yerine getiren İmbat Madencilik Takımında farklı galibiyet; Emre Ocak (5), Eser Kasal, Mutlu Günaydın ve Tolga Meral‘in attığı gollerle geldi. Soma Masterlerin tek golünü ise Bora Bilgener penaltıdan attı.



Soma Masterler

Bu Takımla Maç mı Olur?

Şimdi habere attığımız ”Bu Takımla Maç mı Olur?”  başlığını neden attık konusuna gelelim.. Kendi yaş grubunda ve liginde rakiplerinin korkulu rüyası olan Soma Masterler, bugün öyle bir takımla karşılaştı ki; bir çoğu iki yıl öncesine kadar Bölgesel Amatör, Süper Amatör ve 1.Amatör Küme takımlarında aktif oynayan oyunculardan kurulu olmasıydı.



Daha düne kadar rakiplerine beşten az atmayan Soma Masterler,  böylesine kuvvetli bir takıma karşı birde; Bülent Aktuğ, Ertuğ Ünlü ve Hüseyin Turan gibi üst düzey oyuncularından yoksun çıktı. Kırmızı-beyazlılar,  futbolu bilen, genç, dinamik ve yetenekli oyuncu gurubu karşısında oyunun bazı bölümlerinde etkili olsa da farklı yenilgi onlar için kaçınılmaz oldu.

Her şeye rağmen, genç oyuncular karşısında kendi güç ve yetenekleri çerçevesinde mücadele eden, Soma’yı ise Ege Masterler Liginde başarıyla temsil eden bu oyuncu gurubunu tebrik ediyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN