2.Soma Tenis Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu.

2.Soma Tenis Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu.

10 Haziran’da Soma İlçemizde ikincisi düzenlenen ve 19 Haziran’da final maçlarıyla son bulan 2.Soma Tenis Turnuvasında şampiyonlar belli oldu.

Soma Kaymakamlığı Başkanlığında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kaymakamlık Tenis Turnuvası kıyasıya mücadele, coşku, heyecan ve artan bir katılımla 19 Haziran akşamı Gençlik Merkezi Tenis Kortunda yapılan final maçları ve ödül töreni ile son buldu.



Farklı yaş kategorilerinde oynanan maçlar sonunda dereceye giren katılımcılara kupa ve madalyaları verildi. Turnuva sonunda oluşan sıralamaya göre :

KADINLAR;
1.Sılay MUTLU
2.Hande ÇAPRAZ
3.Hülya BEYHAN
4.Nedret AKCAN

+14 ERKEKLER
1.Barış Şen
2.Alaz Toprak
3.Emirhan Zorlu
4.Beren Sert

+30 ERKEKLER
1.Refik Ağartan
2.Orçun Çapraz
3.Osman Sülün
4.İsmail Şarlayan



+40 ERKEKLER
1.Cumhur Sahin
2.Bülent Aktuğ
3.Hasan Oğuz
4.Gökhan Benli

ÇEM ÇELİK, ”ELİNE RAKET ALMAYANLARI BİLE  TENİS OYNARKEN GÖRMEK İSTİYORUZ”

Turnuva sonunda Turnuva Komitesi adına açıklamalarda bulunan Cem Çelik “2 senedir Somada tenis sporunun gelişmesi, oynanırlılığının arttırılması için yaptığımız çalışmalar neticesinde Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce 2.sini gerçekleştirdiğimiz bu turnuvayı da geride bıraktık. Emeği geçen, katılan, izleyen ve katkıda bulunan tüm sporseverlere teşekkür eder, kategorilerinde dereceye giren tüm oyuncu dostlarımızı tebrik ederiz.

2 sene süresince belli bir katılımcı sayısına ulaştık. Her geçen gün yeni tenis sever dostlarımızı da aramızda görmekten keyif alıyoruz Somada yeni kurulan tesislerle tenise gönül veren dostların artarak çoğalacağı inancındayız. Bu turnuvayı başlatırken “Eline raket almayanları bile kortta tenis oynarken görmek istiyoruz.” sloganıyla yola çıkmıştık. Bugün itibariyle seviyelerini yükseltmiş, hayatlarına spor olarak tenisi yerleştirmiş, kısmen de olsa oyun kurallarına vakıf turnuva oyuncuları görmeye başlamanın heyecanı ve keyfini yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde daha farklı tenis organizasyonları ile kendine özgü nezaketi, terbiyesi ve disiplini olan bu sporun yaygınlaşması adına girişimlerimizin devam edeceği müjdesini şimdiden verebiliriz. Turnuvada eksikler, noksanlar elbette vardı. İleride yapılacak ve gelenekselleşmesini umut ettiğimiz böyle organizasyonlarda bu noksanların giderileceğinden eminiz. Yeni kortların, yeni tenis organizasyonlarının sadece yılda bir değil tüm yıla yayılacağı, tenis kültürünün daha da sindirilerek, bu keyifli ve centilmen sporun daha da yaygınlaşarak her yaştan birçok kişi tarafından oynanabildiği bir ilçemiz olması arzusundayız. Bu yönde katkı sağlayacak, fırsat sunacak herkese şimdiden şükranlarımızı sunuyoruz, bol tenisli günler diliyoruz. “diyerek dilek ve düşüncelerini belirtti.



Bir Kutlamada Bizden

Bizlerde Somadaspor olarak; turnuva süresince destek veren Soma Belediyesine, Teknik Komite Üyeleri Dilek Mert, Mustafa Çamzeybek, Cem Çelik, Refik Ağartan, Hatice Coşkun, Ahmet Haşim Demirler, Sedat Borubars, Rıfat Kahraman‘a ve ayrıca Gökhan Benliye seyirci olarak destek veren tüm tenis severlere teşekkür eder, kategorilerinde dereceye giren tüm oyuncularımızı kutlarız..

1.ve 2.Tur maçlarını görmek için buraya.
Çeyrek ve yarı final maçlarını görmek için şuraya..
Geçen senenin final maçlarını görmek için buraya tıklayınız..

 

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN