Soma Tenis Turnuvası Sona Erdi..

Soma Tenis Turnuvası Sona Erdi..

Soma Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen ‘’1.Soma Kaymakamlık Tenis Turnuvası’’ dün akşam oynanan final maçlarıyla sona erdi.

19 Haziran’da İlçemizde ilki düzenlenen ve 3 Temmuz’da final maçlarıyla son bulan Soma Kaymakamlık 1.Tenis Turnuvasında şampiyonlar da belli oldu.

+14 Erkeklerde Mehmet Dinç, +30 Erkeklerde Refik Ağartan, +40 Erkeklerde Cem Çelik, Bayanlarda Tuğba Tekin, Bayanlar Alt Kategoride Hande Çapraz, Erkekler Alt Kategoride ise Mustafa Çamzeybek mutlu sona ulaşan oyuncular oldu.,



35 SPORCU MÜCADELE VERDİ

ELİ Azot Tesislerinde 19 Haziran’da başlayan ve bir 14 gün süren 1.Tenis Turnuva Şampiyonası’nda 35 tenisçi kıyasıya mücadele verdi.

Zorlu geçen karşılaşmaların ardından; Bayanlar, +14 Erkekler, +30 Erkekler, +40 Erkekler, Erkekler Alt Kategori ve Bayanlar Alt Kategorilerde dereceye giren sporcular şöyle:


Kadınlar Kategori Ana Tablo Dereceye girenler;
1. Tuğba TEKİN
2. Sılay MUTLU
3. Hülya KOCABIYIK
4. Elif KARACA



Kadınlar Alt Kategori Derece Girenler;
1. Hande ÇAPRAZ
2. Hatice COŞKUN
3. Kumru BİNGÖL
4. Berfin BAHÇEKAPILI

Erkekler +14 Kategori Ana Tablo Dereceye girenler;
1. Mehmet DİNÇ
2. Emirhan ZORLU
3. M.Utku ÜNLÜ
4. H.Serhat ÖMEK

Erkekler +30 Kategori Ana Tablo Dereceye Girenler;
1. Refik AĞARTAN
2. Kemal ÇAMZEYBEK
3. Orçun ÇAPRAZ
4. İsmail ŞARLAYAN

Erkekler Alt Kategori Dereceye Girenler;
1. Mustafa ÇAMZEYBEK
2. Oktay ÇABUK
3. Bahadır ÖZGEN
4. Orhan KARSLI

Erkekler +40 Kategori Ana Tablo Dereceye Girenler;
1. Cem ÇELİK
2. A.Haşim DEMİRLER
3. Hasan OĞUZ
4. Bülent Aktuğ


DİLEK KURUÇAY, ‘’MUTLUYUZ’’
İlçemizde ilki düzenlenen 19 Haziran’da ELİ Sosyal Tesisleri Tenis Kortunda yapılan Soma Kaymakamlık Tenis Turnuvası final maçları yoğun bir katılım ile coşku içerisinde 03.07.2018 Salı akşamı tamamladı. Karşılaşmalar sonrasında açıklamalarda bulunan Turnuva yürütme başkanı ve Soma Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdüresi Dilek Kuruçay şunları söyledi:

‘’Turnuva Komitesi olarak Tenis Sporunun imkanlar dahilinde her yaştan insanın oynayabileceği bireysel bir spor olduğunu göstermek, biraz gayret ve çaba ile eline raket almayan sporsever Soma’lı dostlarımızı bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Sosyal sorumluluk çerçevesi içerisinde Kaymakamlık nezdinde herhangi bir ücret talep edilmeden organize edilen bu turnuva gelecek günler için Soma’lı tenis severlerin sosyalleşip, sevdikleri sporu yapabilmesinin önünü açmıştır.
Kategorilerinde dereceye girenlere bu akşam yapılacak ödül töreninde kupa ve madalyaları takdim edilecektir.Turnuvanın yapılmasında değerli destek ve katkılarını esirgemeyen başta Soma Kaymakamımız Ahmet ALTINTAŞ‘a, E.L.İ Müdürü İsmail CEREN ve Tesis Müdürü Turhan Kurt‘a, Belediye Başkanımız Ali TULUP‘a, Ramada Otel Müdiresi Hatice COŞKUN‘a minnettarlıklarımızı sunar, Turnuva Komitesi olarak bol tenisli günler dileriz.’’dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN