Zorluk Derecesi Yüksek Maçlar..

Zorluk Derecesi Yüksek Maçlar..

ilk maçta disiplinli, kapanan yakaladığı pozisyonları iyi değerlendiren Maden-İş takımı vardı sahada..
Bu ilk yarı boyunca da işe yaradı ve ilk yarıyı 2 0 önde tamamlayan takım Maden-İş oldu..(maçın detaylarına buradan bakabilirsiniz)

MAHALLENİN DELİSİ

İkinci yarı sahada bambaşka bir Yuta Çalışkan vardı…
İkinci yarı başlamasıyla hatalı bir gol yiyen Maden-İş gecikmeden ikinci golü de kalesinde görünce
disiplin bitti ve bu heyecanla rüzgarı da arkasına alan Yuta usta ayakları Şükrü Zenger (2), İsmail Şarlayan, Oğulcan Nilderya ve Salih Marangoz’un golleriyle 5-2 galip geldi. Bu galibiyet te orta saha ve defansı toplayan hatasız oyun oynayan Barış Aktepe’ninde katkısı büyüktü.




Günün ikinci maçında ise; ilk maçını daha önce oynayan Ticaret Odası (2) takımı yine oynatmama düzenini alarak bu bilinçle maçı bitirmeye çalıştı. Top oynamaya çalışan Ticaret Odası (1), oynatmamaya kararlı Ticaret Odası (2) karşısında Osman Şengül’ün orta sahadan attığı golle de 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra iki takımda futbol oynamak yerine mücadeleyi seçti. Ticaret Odası (1) takımının teknik heyetin değişiklikleri eleştiri alsa da ( benim hatam var) son saniyeye kadar böğle gelen maçta skoru sahanın her yerine basan çok mücadele eden Matin Davşan’ın şık vurusu defansa da çarpınca skor 1-1 oldu..
Maçtan iki taraf ta atılan karşılıklı gollerle 1-1 beraberlikle ayrılırken, bu beraberliğe en çok sevinen 3 puanla liderlik koltuğunda oturan Manisa Büyükşehir Belediye oldu.
Mahallenin Delisi Laz İbo

Mahallenin Delisinin Diğer Yazıları:

1.Haftanın Enleri, Göze Çarpanlar
Kaymakamlık-Öğr.Birliği ve D.Export-Hak-İş Maçları
Süpriz Olmadı
Seyir Zevki Yüksek Maçlar
Bol Gollü Maçlar Seyrettik
Kim Bu Mahallenin Delisi?

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN