Zorlu Mücadelenin Kazananı Yeni Anadolu Oldu

Zorlu Mücadelenin Kazananı Yeni Anadolu Oldu

Grubun üst sıraları hedefleyen Yeni Anadolu Maden ve Hidro Gen mücadelesi nefesleri kesti. Temponun bir an olsun azalmadığı maçta gülen taraf Yeni Anadolu olunca ilk iki için avantajını da kapmış oldu.

Çetin İlgör Yazdı.

Başta Özkan olmak üzere İsmail, Faruk, Ömür ve Süleymanın etkili oyununa birde turnuvanın en iyi kalecilerinden olan Mehmet’in kurtarışları eklenince Yeni Anadolu Maden haklı bir galibiyet elde etmiş oldu.

Kadro olarak İmbat Madencilik kadar kaliteli olmasa da mücadelesiyle bu açığını kapatmaya çalışacaklardır. Grubun zirvesini belirleyecek maç için şimdiden yerlerimizi ayıralım. Hidro Gen İmbat maçına göre daha pozitif bir oyun sergilese de Alperin müthiş golü puan için yeterli olmadı. Sahada harcadıkları eforun karşılığı olan pozisyonları bir türlü üretemiyorlar. Bu sorunu çözdüklerinde daha iyi sonuçlar alacaklardır. iki takımı da üst düzey mücadelesi ve futbol oynama istekleri için tebrik eder ilerleyen maçlarda başarılar dilerim. Sağlıcakla kalın.. Çetin İlgör (Tüm yazılarına göz at)

Maçın geniş detayları için 👉 buraya, fotoğrafları için 👉 şuraya tıklayınız!

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN