Zor Ve Önemli Maçı Kayıpsız Geçtiğimiz İçin Mutluyuz

Zor Ve Önemli Maçı Kayıpsız Geçtiğimiz İçin Mutluyuz

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, dün İçel İdmanyurdu karşısında alınan 1-0’lık galibiyeti, ” Zor ve önemli bir maçı kayıpsız geçtiğimiz için mutluyuz. Tüm oyuncularımızı kutluyorum. Böyle zamanlarda böyle maçları oynamak kolay değil.” diye değerlendirdi.

“İlk yarısı tedirgin başladığımız ve başa baş geçen bir oyun. Ancak ikinci yarı daha kendimiz gibi oynadığımız, pozisyonlar ve gol bulduğumuz bir maç oldu.” diyen Basatemür, ” Kalan maçlarımız da bu şekilde zor geçecek. Biz hepsine hazırız. İnşallah hedeflediğimiz şekilde de sonunu getiririz. Bize destek olan tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” diye ekledi.


Bağlantılı Haberler;

Somaspor’da Yönetimin Yüzü Gülüyor
İyi Yoldayız, Her Şey Bizim Elimizde
Maçın Video Görüntüleri
Somaspor 1-0 İçel İdmanyurdu
Somaspor da, İçel Maçı İçin Nefesler Tutuldu
İçel Maçını Tunç Özdemir Yönetecek
Somaspor, İçel Hazırlıklarına Başladı
Maç Kazanmak İçin Her Yol Mubah Değil!
Sadece Namağlup Ünvanımızı Kaybettik!
İçel İdman Yurduspor 1-0 Somaspor
İçel İdman Yurdu Hazırlıkları Tamamlandı
Zor ve Güzel Karşılaşma Olacak
İçel İdmanyurdu Maçına Tanıdık İki İsim

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN