Zor ve Önemli Bir Maçı Geriden Gelerek Kazandık

Zor ve Önemli Bir Maçı Geriden Gelerek Kazandık

Burhanettin Basatemür, gurubun güçlü takımlarından Sivas Belediyespor karşısında aldıkları galibiyetin ardından oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 29. haftasında Sivas Belediyespor’u Doğan Karakuş’un kafa golüyle geriye düştüğü maçta, Onur Ulaş ve Eray Pazar’ın uzatma bölümünde attığı golle 2-1 mağlup eden Somaspor’da Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, maçın ardından açıklamalarda bulundu.



BURHANETTİN BASATEMÜR SİVAS BLD SPOR AÇIKLAMALARI

Bloğumuza konuşan Basatemür, “Zor ve çok önemli bir maçı geriden gelerek kazandık, bu yüzden çok mutluyuz. Oyuncularımın hepsiyle gurur duyuyorum. Maç boyuncu sahada kalmaya çalıştılar. Geriye düşmemize rağmen ikinci yarı yapabileceklerinin en üst seviyesine çıkmaya çalıştılar. Elimizden geldiğince oynamaya ve hücum etmeye çalıştık, sonunda galip geldik çünkü çok istiyorduk. Karşımızda da çok iyi bir takım vardı. Sivas Belediyespor gerçekten çok iyi oyuncuları olan iyi bir takım. Hücum etmeyi bilen bir takım o yüzden çok çok zor geçti. Sakatlıklardan dolayı kadro eksikliklerimiz vardı. Ama buna rağmen hiçbir şeyi bahane etmiyoruz, etmedik te.. Oynamaya çalıştık ve sonuna kadar devam ettik. Son bölümde de bulduğumuz golle galip geldik. Gerçekten çok gurur ve mutluluk verici bir durum. Oyuncularımı bir kez daha tebrik ediyorum. Ayrıca taraftarımızda çok iyi idi. Tribüne gelen tüm taraftarlarımız maç boyunca takıma büyük destek oldular. Onlara da ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyorum.’’dedi.

Bağlantılı Haberler:

Somaspor Sivas Belediyespor Maç Fotoları
Somaspor 2-1 Sivas Belediyespor
Sivas Bld.Spor Maçımızı Erhan Kutlu Yönetecek
Sivas Bld.Spor Maç Önü
2 Kez Geriye Düşmemize Rağmen Oyunu Bırakmadık
Sivas Belediyespor 2-3 Somaspor
Somaspor, Lider Sivas Bld.Spor Deplasmanında
Sivas Bld.Spor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN