Zor ve Güzel Karşılaşma Olacak

Zor ve Güzel Karşılaşma Olacak

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, takımının Mersin’de oynayacağı İçel İdman Yurduspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Basatemür, “Grupta zirveye oynayan iki takımın mücadelesi zevkli ve çekişmeli geçecek” dedi.

Somaspor olarak, Esenler Erokspor ve Karşıya gibi grupta zirveyi zorlayacak iki takımı deplasmanda yendiklerini hatırlatan başarılı teknik adam, “İçel takımı da bizim gibi lige iyi bir başlangıç yapan takımlardan biri. Zor ve güzel bir karşılaşma olacak diye düşünüyorum. Biz bütün maçlara olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacağız. Testi pozitif çıkan ve sakatlık sorunu bulunan oyuncularımızın sayısı hayli fazla. Ancak yerlerine oynayabilecek genç ve yetenekli oyuncularımız var. İnşallah doğru bir oyunla kazanan biz oluruz.” ifadelerini kullandı.

Somaspor geçtiğimiz 10 haftada 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 24 puanda lider durumda. 1 Maç fazlası olan ev sahibi ekip İçel İdman Yurdu ise 6 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 4 beraberlik ile 22 puanla 2.sırada bulunuyor.

Not:Maçla ilgili detaylara buradan bakabilirsiniz..



İlgili Haberler;

İçel İdmanyurdu Hazırlıkları Tamamlandı
İçel İdmanyurdu Maçına Tanıdık İki İsim

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN