Zor Şartlarda Zor Bir Maç Oynadık

Zor Şartlarda Zor Bir Maç Oynadık

12.Haftayı Sarıyer deplasmanında 1-1’lik skorla kapatan Somaspor, 14 Kasım Pazar günü Çorumspor FK ile Soma Atatürk Stadında oynayacağı 13.hafta maçının hazırlıklarına TFF Soma Belediye Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Yoğun bir tempoda geçen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Sarıyer maçında ilk 11 başlayan oyuncular fitness salonunda rejenerasyon çalışması yaptı.

BURHANETTİN BASATEMÜR SARIYER MAÇINA DEĞİNDİ

Teknik direktör Burhanettin Basatemür, anrenman sonrası Sarıyer maçını bloğumuza değerlendirdi.

Basatemür, Sarıyer maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede;

”Sarıyer ile zor şartlarda zor bir maç oynadık. Maçın başında geriye düştük. Birkaç maçtır yaşadığımızın tekrarı gibi bir maçtı aslında. İkinci yarıya ise golle başladık. İkinciyi bulabilecek pozisyonlarımızda vardı ancak olmadı. Özellikle 50~75. dakikalar arasında üstünlüğümüz vardı. Daha dikkatli ve iyi tercihler yapabilseydik rahatça öne geçebilirdi ancak maalesef olmadı. Bu şartlarda bir puan kötü değil. Bu zor grupta her puan çok kıymetli. Oyuncularımızı kutluyorum gösterdikleri mücadeleden dolayı. Az sayıda da olsa gelen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Ara vermeden haftanın 3.maçı olan Çorumspor müsabakasının hazırlıklarına başladık. Sakat yada cezalı oyuncumuz yok.” ifadelerine yer verdi.

Siyah-beyazlılar yarın yapacağı antrenmanla Çorumspor FK hazırlıklarını sürdürecek.

Bağlantılı Haberler;

Sarıyerspor 1-1 Somaspor
Sarıyer Deplasmanına Umutlu Gidiyoruz
Sarıyer Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN