Zor Günler ve Havran Fatih Belediyespor Maç Önü..

Zor Günler ve Havran Fatih Belediyespor Maç Önü..

Somaspor, Bölgesel Amatör Lig 9.Grup 15.hafta maçında evinde Balıkesir temsilcisi Havran Fatih Belediyespor’u konuk edecek.

Ligin ilk yarının ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı rakibini 15.dakikada Caner Ağca‘nın golüyle 1-0 mağlup eden Somaspor, Havran Fatih Belediyespor maçıyla çıkış yakalamak amacında..
21 Ocak Pazar günü Atatürk Stadında oynanacak karşılaşmanın başlama saati 14:00

ZOR GÜNLER YAŞIYORUZ!

Geriye, çok değil son iki maçımıza baktığımızda gerçekten bizim adımıza kötü hatta rezil denilecek iki maç oynadık!
Sezonun ilk dört haftasını gol yemeden geçiren takımımız son iki maçında ağlarında tam 7 gol gördü! Acı gerçek ki; kafaya oynayan takımlar arasında 15 golle en fazla gol yiyen takım sıralamasında ilk sırada yer alıyoruz!



Hep ”üçüncü bölgede sıkıntılarımız var” derken asıl sıkıntı birinci bölgede yani defansımızdan çıkmaya başladı! Defansımızın merkezinde oynayan Murat Sözgelmez‘in takımdan gönderilmesine açıkçası üzülmedim.. Kaptanın çok ağır kaldığı maçlarda faturayı çok ağır ödedik! Yerine Dersimspor’dan alınan Vedat Taşdemir, bilmediğimiz bir oyuncu. Teknik ekibin takıma kazandırdığına göre inşallah ”yaraya merhem olur”

Forvete kazandırılan Necmettin Adıyaman, bundan 3-4 sene önce takdir ettiğim bir oyuncuydu. Geçen 3-4 senede hem fizik olarak hem de mental olarak ne düzeyde bilemiyoruz.

Ayrıca; Derince maçında yeni transferlerimiz Gökhan ve Binehan‘ın performansı beni şaşırttı. Bu iki oyuncu henüz hazır konumda görünmediler.

Forvet Oğuzhan Palaz ise, hep kaleye sırtı dönük oynamak zorunda kaldı. Nedeni ise kanatlardan yeterli toplar la beslenemedi. Defans oyuncuları için markajı en iyi yapılan oyuncu kaleye sırtı dönük oynayan oyuncudur. Oğuzhan’ın sırtı dönük olduğu için markajıda kolay oldu.

Gelenler oluyor, gidenler oluyor. Sosyal medyadan taraftarların haklı isyanı oluyor.. Gerçekten zor ve sıkıntılı anlar yaşıyoruz. Evet kötü zamanlar geçiriyoruz ama rakiplerimizin de bizden geri kalır yanı yok hani! Biz takılıyoruz onlarda takılıyor.. En son Belediye Derincespor maçından sonra takım içerisinde; sirkeleyecek ayağa kaldıracak bir takım reaksiyonlar olmalıydı, oldu da!. Gidenler oldu gelenler oldu, futbolcular işin ciddiyetini daha iyi anladılar ve her şeyden önemlisi bu hafta sonu evimizde grubun en zayıf takımı ile oynayacağız. Buradan alınacak güzel futbol ve galibiyet bizi ayağa kaldıracaktır..Bu saatten sonra da biz; b.sayar başında, taraftarlarımızda sosyal medyada susup sahada futbolcularımız iyi futbol anlamında konuşmasını bekleyecek..




RAKİBİ HAFİFE ALMAYALIM!
Grubun en zayıf takımı 13 maç 13 mağlubiyet
Attıkları gol sayısı 3
Yedikleri gol sayısı 24
Ligin dibine demir atmışlar..
Aslında rakip için fazla söze gerek yok. Yukarıdaki küçük istatistikler takımın konumunu belli ediyor..Yalnız unutulmamalı ki; rakibini hafife alan takımlar her zaman hüsrana uğramıştır

15.HAFTA MAÇLARI
Kartalspor Ayvalıkgücü Bld. Spor (c.tesi)
Somaspor Havran Fatih Bld. Spor
Şile Yıldızspor Belediye Derince Spor
Balya Beld Spor Çiğli Bld.Spor
Alaşehir Bld.Spor Modafen Spor
Bornova Yeşilova Spor Yunus Emre Bld.Spor
Bay Çayırovaspor
somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN