Zor Bir Rakibe Misafir Oluyoruz

Zor Bir Rakibe Misafir Oluyoruz

Zor bir rakibe misafir oluyoruz İstanbul Esenler İlçe Stadında. Topladığı 41 puanla liderin üç puan gerisinde ve üçüncü sırada yer alan Esenler Erokspor.

Ligde attığı 49 golle en fazla gol atan takım kesinlikle saygı duyulası işler yapan Mustafa Reşit Akçay’ın idaresindeki Esenler Erokspor’a konuk olacağız.

İki takım içinde üst sıralara tutulma adına önemi son derece büyük olan bu karşılaşma öncesi takımımızın durumu yine sakatlıklardan yana dertli. Evimizde oynadığımız Ankaraspor maçında sakatlanıp oyundan çıkan savunma hattında görev alan Kadir Kurt ve Safa Ali Memnun bu önemli maçta takımdaki yerlerini alamayacak.

Burhanettin Basatemür, ”Her Maçta Olduğu Gibi Bu Maçtada Amacımız Kazanmak”

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Her maçta olduğu gibi bu maçta da amacımız kazanmak” dedi.
Takımın başarılı teknik adamı Burhanettin Basatemür, zorlu bir rakibe karşı oynayacaklarını her maçta olduğu gibi bu maçta da kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.  Dört günde ikinci maça çıkacaklarının altını çizen Basatemür, ”Esenler Erokspor zorluk derecesi yüksek bir maça çıkacağız. Dört gün içinde ikinci deplasman maçımız olacak. İki stoperimiz Kadir Kurt ve Safa Ali Memnun Ankaraspor maçında sakatlanmışlardı. Safa Ali altı hafta, Kadir Kurt ise iki hafta daha olmayacak. Her maça olduğu gibi bu maçada amacımız kazanmak, İnşallah öylede olur”dedi.

Maçı Ömer Faruk Gültekin Yönetecek

Somaspor’un deplasmanda Esenler Erokspor ile oynayacağı 24.hafta erteleme maçını Şanlıurfa Bölgesi Klasman Hakemi Ömer Faruk Gültekin yönetecek.

15 Mart Çarşamba günü Esenler Erok Stadı’nda saat 14:00’da oynanacak karşılaşmada Ömer Faruk Gültekin‘in yardımcılıklarını Çağlar Demirkıran ve Baykal Tuna üstlenecek. Zorlu maçın dördüncü hakemi ise Metehan Alpat olacak.

”Şans Yine Yanımızda Olsun”

Sezonun  5.hafta maçında kendi saha ve seyircimiz önünde Esenler Erokspor’u uzatma bölümünde bulduğumuz golle 2-1 mağlup ederek, şuradaki haberin başlığını şöyle  ”Şans Bu Sefer Yüzünü Döndü”  diye atmıştık. İnşallah yarınki maçta da futbol şansı yine yanımızda olur ve yeniden galibiyet serisi yakalarız..

Bunlarda İlginizi Çeker;

Erokspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Somaspor-Erokspor Maç Resimleri
Somaspor 2-1 Erokspor
Somaspor Erokspor Maçında Siftah Peşinde
Somaspor-Erokspor Maç Fotoları
Somaspor, Erokspor Maçının Golleri 
Erokspor’a Futbol Karakteri
Erokspor Hazırlıkları Tamamlandı
Covid-19 Test Sonuçları Belli Oldu
Muhammed ve Uğur Zorlu Maçtan Galip Çıkacağız
Somaspor Dev Maçın Hazırlıklarını  Sürdürdü
Erokspor Maçını Malatya Bölgesi Hakemi Yönetecek
Dev Maçın Hazırlıkları Başladı
Erokspor 0-1 Somaspor
Erokspor Maç Önü
Erokspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Esenler Erokspor Maçının Hazırlıkları Başladı
Sezona Esenler Erokspor Maçıyla Başlıyoruz

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN