Zor Bir Maçı Daha Kazandığımız İçin Mutluyuz

Zor Bir Maçı Daha Kazandığımız İçin Mutluyuz

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, 11.hafta maçında Bayburt Özel İdarespor’a karşı alınan 3-1’lik galibiyeti, ” Zor bir maçı daha kazandığımız için mutluyuz” diye değerlendirdi.

Teknik direktör Basatemür, bloğumuza yaptığı açıklamada, ” İlk yarısı dengeli ve başa baş geçen ancak bizim daha fazla pozisyonumuzun olduğu şekliyle geçti. İkinci yarıya ise maalesef gol yiyerek başladık ancak hiçbir zaman ümidimizi kaybetmedik. Tıpkı Sivas Belediyespor maçında olduğu gibi geriden gelerek üç gol bulduk.” dedi.

Maç boyunca dikkatli ve etkili oynadığımız bir maç oldu” diyen başarılı teknik adam, ” Oyuncularımızın hepsini kutluyorum. Tempomuz ve mücadelemiz geçen hafta olduğu gibi bu hafta da üst düzeydeydi. İnşallah böyle devam ederiz. Stadyuma gelerek takımımızı destekleyen tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. 2.5 yıldır inanılmaz işler yapan takımımız daha fazla taraftarı ve desteği hak ediyor.’’dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN