Zaferspor’un Konuğu Bağcılar Evren Spor

Zaferspor’un Konuğu Bağcılar Evren Spor

Zaferspor, Kadınlar Futbol 1.Lig’in 3. hafta mücadelesinde sahasında İstanbul temsilcisi Bağcılar Evren Spor’u konuk edecek.

Soma Zafer Spor Kadın Futbol Takımımız, 1. Lig’in 3. hafta maçında Bağcılar Evren Spor ile evinde karşı karşıya gelecek. 2 Kasım Çarşamba günü Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadele saat 12.00’da başlayacak.

HEDEF 3 PUAN

Hakan Arslancan idaresindeki kızlarımız, Bağcılar Evren Spor ile kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılarak haftayı 3 puanla kapatmak istiyor.

DÜDÜK O.CAN AÇIKLAR’DA

Soma Zafer Spor ile Bağcılar Evren Spor arasında oynanacak mücadeleyi hakem Osman Can Açıklar yönetecek. Karşılaşmada Açıklar’ın yardımcılıklarını Cenk Güleryüz ve İlknur Yeşildağ yapacak. Maçın gözlemcisi ise Şeref Topaç olacak.

Soma Zaferspor, 2.Hazırlık Maçını Süper Lig Takımı İle Oynayacak

ARSLANCAN, “OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ”

Takım oyuncuları ile yakından ilgilenen Teknik Direktör Hakan Arslancan,  geçen hafta Hatay deplasmanında Defnespor önünde sergilenen futbolun yinelenmesini istiyor. Bireysel oyundan ziyade takım bütünlüğü ve Compak oyununun kendilerinde olmasını isteyen Hakan Arslancan, oyuncularının performansından son derece memnun olduğunu söyledi.

DAMLA ve AYŞE’DEN GOL SÖZÜ

Geçen hafta Hatay Defnespor maçında alınan 5-0’lık galibiyette attıkları ikişer golle büyük katkı sağlayan Damla Kaya ve Ayşe Elçin, Bağcılar Evren Spor maçında da rakip fileleri havalandıracaklarını dile getirdiler.

BİR İLK GERÇEKLEŞECEK

Kırmızı -Siyahlılar, geçen sezon 2.ligin 13. haftasında sahasında Başak ve Seher’in golleriyle 7 Eylül Gençlik Spor’u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmasının ardından ilk kez 1.Lig karşılaşmasında taraftarının önüne çıkacak.

TARAFTARLARIN DESTEĞİNE İHTİYAÇLARI VAR

Böylesine önemli maçta Soma’lı spor severlerin desteğine ihtiyaçları olduklarını belirten camia taraftarları maça davet etti. Zaferspor idaresi, maç genelinde takımımızı destekleyen, rakibi baskı altına alıp maçı yaşayan, oyunun her anında varlığını hissettiren ve sahadaki oyuncular kadar kazanmayı isteyen bir tribün desteğine ihtiyaçları olduklarını beyan ederek, Soma’lı Spor severleri maça davet ettiler.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN