Zaferspor’un Hedefi Birinci Lig

Zaferspor’un Hedefi Birinci Lig

Medigün Zafer Spor Kadın Futbol Takımı, kadın ligleri statüsü açıklandıktan sonra hedefini birinci lig olarak belirledi.

Hazırlıklarını uzun süredir sürdüren kadın futbol takımımız her türlü mücadeleye hazır.

30 Ocak 2022 de başlayacak lig öncesi takımın teknik sorumlusu Hakan Arslancan önemli açıklamalarda bulundu.



Hakan Arslancan Zafersporun Hedefi Birinci Lig

Arslancan, “Ligimizin ne zaman başlayacağını bilmediğimiz için uzun süredir hazırlanıyorduk. Bu süreci iyi değerlendirdiğimizi düşünmekle birlikte olumsuzlukları da olduğunu söyleyebilirim. Hepsi öğrenci olan sporcularımız yorulmaya da başladı. Şimdi ligin ne zaman başlayacağını biliyoruz ve programımızı buna göre yeniden düzenleyeceğiz.

Çok iddialı konuşmayı sevmem fakat, bu sezon ikinci ligdeki 31 takımdan 10 tanesi birinci lige çıkacak ve bizde gerek sporcu kadrosuyla, gerekse tesis altyapısıyla bu ligin favori ekiplerinden birisiyiz. Genç, çok koşan bir takımımız var ve teknik ekip olarak biz onlara son derece güveniyoruz.
25 sporcudan oluşan bir ekibimiz var ve bu ekibin 21 sporcusu Soma’lı kızlardan oluşuyor. Takımımıza 4 tane yeni sporcu kattık bunların kimler olduğunu yakın tarihte açıklayacağız.



Kadın futbol takımımızın sporcularının Soma’lı bütün futbol severlere keyifli maçlar izletmek için ellerinden geleni yapacaklarından eminim.
Geçtiğimiz süreçte ana sponsorumuz Medigün Hastanesi yönetimine ve değişik konularda takımımıza katkı sağlayan bütün destekçilerimeze teşekkür ederiz.” dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN