Zaferspor’lu Yıldız Kızlar Ablalarının İzinde:11-0

Zaferspor’lu Yıldız Kızlar Ablalarının İzinde:11-0

2017-2018 Sezonu Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Manisa Grup karşılaşmaları bugün (p.tesi) oynanan iki karşılaşma ile başladı.

İlk maçını saat 13.00 da Manisa 8 Eylül Stadında Manisa Gençlerbirliği ile oynayan Zafer Spor’lu kızlarımız sahadan 11-0 galip ayrıldı.

Manisa 8 Eylül Stadında oynanan ve M.Latif Subaşı-Gökhan Özdemir ve İshak Korkmaz hakem triosunun görev aldığı karşılaşmada sahaya: Merve Sezer-Sinem Saygan-Aleyna Çayıroğlu-Aslıhan Akgöz-İrem Üstün-Gökçe Koyuncu-Begüm Güner-Canan Şen-Selis Demirci ve Seda Şahin on biri ile çıkan Zaferspor, Canan Şen (4), Kader Buğan (2), Seda Şahin (2), Aslıhan Akgöz, Selis Demirci ve Gökçe Koyuncu’nun golleriyle sahadan 11-0 galip ayrıldı.

Zaferspor, ikinci maçını 24 Ocak Çarşamba günü Manisa Esnaf Gençlik ve 26 Ocak Cuma günü Şehzadeler 8 Eylül takımı ile oynayacak ve ilk tur grup maçlarını tamamlayacak.

Bilindiği üzere; grup maçları sonun da birinci olan takım Türkiye’de son 32 takım arasına kalacak ve Mayıs ayında oynanacak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacak.

Ahmet Akbulut

YORUM YAZIN