Zaferspor’lu Yıldız Kızlar Abarttı:19-0

Zaferspor’lu Yıldız Kızlar Abarttı:19-0

Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonası Manisa ayağında ikinci maçlar bugün Manisa 8 Eylül Stadında oynandı.

İlk maçında Manisa Gençlerbirliği‘ni: Canan Şen (4), Kader Buğan (2), Seda Şahin (2), Aslıhan Akgöz, Selis Demirci ve Gökçe Koyuncu’nun golleriyle 11-0 mağlup eden Zafer Spor’lu kızlarımız, 2.maçlarından da Manisa Esnaf Gençlikspor’u farklı mağlup etmeyi başardı.

SOMA ZAFERSPOR 19 -0 MANİSA ESNAF GENÇLİKSPOR

Soma Zaferspor; Özge Kanbay, Büşra Sığınır ve Tuğba Kaya hakem triosunun yönettiği maçta farklı galibiyete: Şevval Özsoy (8), Canan Şen (6), Selis Demirci, Begüm Güner, Seda Şahin ve Ceren Öztürk’ün attığı gollerle gitti.




Yıldız Kızlar, gruptaki son maçlarını 26 Ocak Cuma günü Şehzadeler 8 Eylül takımı ile oynayacak ve ilk tur grup maçlarını tamamlayacak. Bilindiği üzere; grup maçları sonun da birinci olan takım Türkiye’de son 32 takım arasına kalacak ve Mayıs ayında oynanacak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN