Zaferspor’lu Selis Demirci Fransa’da

Zaferspor’lu Selis Demirci Fransa’da

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nıke işbirliği ile Türkiye genelinde 1000 kız futbolcu arasından seçilen 30 kız 24 Mayıs’ta Riva Hasan Doğan Milli Takımlar kamp tesislerinde milli takımlar hocalarının nezaretinde son bir elemeye tabi tutuldu.

SOMADASPOR

Bu elemelere Soma Zafer Spordan Selis Demirci ve Seda Şahin ilk turu geçerek katıldı. Gün boyunca yapılan çalışma ve maçlar sonunda Soma Zafer Sporlu Selis Demirci en değerli oyuncu seçildi.

Soma Zafer Sporlu Selis Demirci Fransa’da yapılacak dünya kupasını izlemek üzere Nike sponsorluğunda Fransa’ya gidecek.Selis “Bu elemeler için çok çalıştım, ismim okunduğunda çok sevindim . Futbol adına büyük hayallerim var ve bunun için büyük fedakarlıklar yapıyorum. Bana bu konuda destek olan aileme, Hakan hocama ve Zafer Sporun bütün fertlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.


Takımın Teknik Sorumlusu Hakan Arslancan “ Selis’in bu gün geldiği nokta tesadüf değil çalışma ve kararlılığının bir sonucudur. Selis’in ismi anons edildiğinde ben de çok duygulandım. Emek verdiğimiz sporcularımızın böyle başarılar elde etmesi bizi gururlandırıyor. Kulübümüzde gerek kız gerekse erkek çok yetenekli sporcularımız var ve onlarda gelecekte hak ettikleri yerlere gelerek bizlere yeni mutluluklar ve gururlar yaşatacaklardır.” Dedi




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN