Zaferspor’lu Oyunculardan Açıklamalar 

Zaferspor’lu Oyunculardan Açıklamalar 

Soma ve Manisa’nın gururu olan Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı oyuncularından açıklamalar.

TFF Bayanlar 2.Lig 14. ve son haftasında deplasmanda başkent temsilcisi Metropolspor’u 9-0 mağlûp ederek 1.Lige yükselen Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı oyuncuları Ayla Yılmaz, Seda Şahin, Meltem Uygec, Cennet Övünçkan, Kübra Yıldız, Şevval Üstünsoy, Sudenil Gündüz, Aleyna Çayıroğlu, Miray Kunt, Ayşe Elçin, Esmanur Çayıroğlu, Başak Yerli ve Seher Semerci 1.ligi garantiledikleri Metropolspor maçının ardından bloğumuza açıklamalarda bulundular..

“Ayla Yılmaz”

Çok çalıştık, bazen üzüldük bazen sevindik. Ama sezon sonuna baktığımızda ettiğimizi aldığımızı düşünüyorum. Birinci lig bize, Soma’mıza çok yakışacak. Başta sakatlanan oyuncularımız. Sude Mihri Çınar, Miray Kunt, Aleyna Çayıroğlu, Seher Semerci Hatice Güzelyurt başta olmak üzere tüm takım oyuncularımıza, teknik heyetimize ve kalbi bizimle atan herkese teşekkür ediyoruz.

“Seda Şahin”

Bu sene bizim için talihsizliklerin çok olduğu bir sezon oldu. Hem psikolojik olarak hem bedenen çok yorulduk. Çok çalıştık ve hak ettik. Başta koyduğumuz hedefe ulaştık ve bunu çoğunluk Soma’nın kızları ile yaptığımız için çok mutluyum. Benden yaşça küçük kardeşlerimin bu başarıda ki büyük payından dolayı hepsiyle gurur duyuyorum. İstedik ve başardık. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederiz.

”Meltem Uygeç”

Kısa ama zorlu bir mücadeleydi ligin başlama tarihini bile bilmeksizin uzun süreli çalışmalar yaptık ligin ortasına gelmeden bir sürü sakatlıklar verdik ama hiçbir zaman inancımızdan vazgeçmedik. En önemlisi de 100 bin nüfuslu bir ilçenin genç ve dinamik kadrosuyla büyükşehirlerde ki takımlar ile canla başla mücadelemizle bu başarıyı elde ettik. İlk önce başarılı antrenörlerimize üzerimizde emeği geçen bütün teknik heyetimizin başarısıdır. Yenilmemiş takım yoktur, Zafer Spor ile oynamamış takım vardır diyorum ve bütün herkese teşekkür ediyorum. 1.LİG BİZİ BEKLE

“Cennet Övünçkan”

Buralara gelene kadar çeşitli takım gezdim ve çoğu takımda olmayan şeyi gördüm sevgi, saygı, aile kavramını Zafer sporla öğrendim. Lige sonradan dahil olmama rağmen çok güzel işler yaptık ve sözümüzü tuttuk. Biz inandık ve başardık artık 1. Lig’deyiz başarılarımız orada da devam edeceğine inanıyorum.

“Aleyna Çayıroğlu”

Biz bir söz verdik ve bu sözümüzü tuttuk. Emeklerimizin karşılığını aldık çok çalıştık çok yorulduk asla pes etmedik.
Kendimize güvendik sakatlıklar yaşamamıza rağmen daha da hırslı oynadık.
Hocalarımızın desteği bizlere güveni bizleri çok daha isteklendirdi.
Desteği olan herkese çok teşekkür ederiz daha çok şampiyonluklarımız var
Soma’nın kızları inandı ve başardı

MAGIC CAFE

“Şevval Üstünsoy”

En başından beri 1.lige çıkan takımın biz olacağımızı biliyorduk. Hedefimiz belliydi, hedefimize giden yolda aksaklıklar yaşadık ama yılmadık daha da hırslandık sahaya o bilinçle çıktık. Biz birbirimize güvendik kenetlendik 3′ te 3 yapıp hedefimize emin adımlarla ulaştık 1.lige çıkmanın haklı gururunu yaşıyoruz, bundan sonrası bizim için bayram herkesin ayağına yüreğine sağlık..

“Kübra Yıldız”

Kısa ama dolu dolu yaşadığımız bir lig geçirdik. Bu dönemde her türlü duyguyu yaşadık, çok çalıştık ve hayallerimizi gerçekleştirdik. Yeri geldi sakatlar verdik ama pes etmedik. Biz bir söz verdik ve bize destek veren herkesin yüzlerini gülümsettik. Takım arkadaşlarımın her biriyle gurur duyuyorum ve bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum.

“Sude Nil Gündüz”

En başından beri hedefimizi en yükseğe koyup bunu gerçekleştirmek için hep beraber çabaladık ve en sonunda da bu hedefimizi gerçekleştirdik. Bize bu yolda destek olan kalbi bizimle bir atan herkese çok teşekkür ediyoruz hepinizin ayağına, sesine, yüreğine sağlık.

“Seher Semerci”

Biz en başından beri çabaladık ve çok yorulduk. Yeri geldi ağladık yeri geldi sevindik. Talihsiz sakatlıklar yaşadık. Maçlarımızın çoğu stres dolu geçti. Ama o günler, üzüntüler geçti bitti şimdi sefasını sürme zamanında olduğumuzu düşünüyorum. Herkesin ayağına sağlık.



“Başak Yerli”

Pandemi girdiğinden beri futbol oynamaya ara vermiştim. Sessizliğimi Soma Zafer Spor ile bozdum. Antrenmanlara yeniden başladım ve hocalarımın da şans vermesiyle sahalara geri döndüm. Böyle bir senede takımın bir parçası olmak gurur verici, takımıma katkı sağladığımı bilmekten büyük mutluluk duyuyorum. Birlikte başardık takımımızı 1. Lige taşıdık bu gurur hepimizin.

“Esmanur Çayıroğlu”

1.ligi takım olarak çok istiyorduk. Hayal ettik “acaba 1.lige çıkarsak nasıl olur, çıkamazsak nasıl olur” çok düşündük, çok acı çektik, çok çalıştık en iyi sonuçları almak için son nefesimize kadar savaştık. “Yapamaz” dediler kulak asmadık cevabını sahada verdik. Bazen istemediğimiz maçlar oldu ama pes etmedik daha çok asıldık, birlik olduk, inandık ve başardık. Bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz..

“Miray Kunt”

Çok genç ve dinamik bir kadroyla başladığımız sezonda başından sonuna kadar hedeflediğimiz 1.lige çıkma inancımızdan, hırsımızdan, mücadelemizden hiçbir zaman vazgeçmedik. Bu zorlu süreçte çok çalıştık takımın başarısı için fedakarlıklar verdik birlikte ağladığımız, sevindiğimiz bir çok an yaşadık. Hocalarımıza ve teknik ekibimize bize sevenlere bu gururu, mutluluğu yaşattığımız için kendimle ve takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Mücadelemizi ve birlik beraberliğimizi bundan sonra 1.ligde sergileyeceğiz herkese teşekkür ediyorum..

“Ayşe Elçin”

Öncelikle burada olmamı sağlayan hocalarıma teşekkür ederim. 3.Lig bile oynamadan direk 2.lig oynamak benim için zorlu bir o kadar da keyifli bir yolculuk oldu. Takım arkadaşlarım ve bizler için çok zorlu geçen bu süreçte birlik ve beraberliğimizi bozmadan inanarak çıktığımız 1.lig hedefimizde çok ağladık, güldük, eğlendik sakatlıklar vermemizi rağmen şampiyon olmayı başardık. Bize inanıp güvenen kalbi bizimle olan insanlara sonsuz teşekkürler bekle bizi 1.lig bomba gibi geleceğiz..

Bir kez daha..

Evet güzel kardeşlerim; 1.Lig siz çok  yakıştı. Sakatlıklardan dolayı umutsuzluğa düştük, hevesimiz kaçtı ama en kötü zamanınızda bile omuz omuza verip ”Bizim İçin Fark Etmez” dediniz ve bu mutlu güne ulaştınız. Bir kez daha bu güzel havayı Manisa ve Somamıza yaşatan emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN