Zafersporlu Minik Masa Tenisçilerinden Büyük Başarı

Zafersporlu Minik Masa Tenisçilerinden Büyük Başarı

Soma Zafer Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları; Tuğba Balaban ve Selin Kavas’dan büyük başarı.

22-24 Ekim tarihleri arasında Didim’de Atatürk Spor Salonunda yapılan Minikler Masa Tenisi Bölge Şampiyonasında takım halinde şampiyon oldular.

13 il şampiyonun katıldığı ve büyük çekişmeye sahne olan şampiyonada Zafer Sporlu Minik Masa Tenisçiler şampiyonluk kürsüsüne çıktı.
Tuğba Balaban  Selin Kavas

2012 doğumlu Tuğba Balaban ve 2013 doğumlu Selin Kavas bütün rakiplerini yenme başarısını gösterdi.
Antrenörlüğünü Mustafa Dermenci hocanın yaptığı takımımız yeri ve tarihleri Masa Tenisi Federasyonu tarafından belirlenecek Türkiye şampiyonasında ilçemizi temsil edecekler.

Naci Özel Sporcularınız ile gurur duyduk.

Naci Özel: “Sporcularınız ile gurur duyduk.”

Kulüp masa tenisi şube sorumlusu Naci Özel “Sporcularınız ile gurur duyduk. İlçemizde masa tenisi sporunun gelişmesi için büyük çaba sarf eden Mustafa Dermenci hocamızı ve minik sporcularımızı tebrik ediyorum. Turnuvaya tamamen kendi imkanları ile giden ekibimizin Türkiye şampiyonası için desteğe ihtiyaç duyduklarını da buradan belirtmek isterim.” dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN