Zaferspor’lu Minik Kızlar Galibiyetle Başladı

Zaferspor’lu Minik Kızlar Galibiyetle Başladı

Medigün Soma Zaferspor’lu Minik Kızlarımız ablalarının izinde yürüyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “23 Nisan Mahallede Maç Var” Şampiyonası kapsamında Manisa’mızı kız futbol kategorisinde temsil eden Zaferspor’lu Minik Kızlarımız, ilk gün Afyon takımını 7-1 mağlup ederek turnuvaya galibiyet ile başladı.

Esma (3), Beyza (3) ve Mevlüdiye’nin golleri ile rakibini yenen Minik Kızlarımız 16 Mart Çarşamba günü saat 14.00 de Eskişehir temsilcisi ile karşılaşacak. Bu karşılaşmayı da kazandıkları takdirde Bursa’da yapılacak olan yarı final müsabakalarında Ege Bölgesini temsil edecekler.

ZAFER SPOR KULÜBÜNÜN YOĞUN MAÇ TRAFİĞİ

Cuma gününe kadar Minik Kızlarla Aydın / Nazilli’de bulunacak olan Zafer Spor ekibi, Cuma günü Minik Kızları Soma’ya getirip aynı gün, Cumartesi günü A takımıyla Aydın 7 Eylül Takımı ile oynayacakları lig maçı için Aydın’a gidecek

ARSLANCAN “ÇOK KRİTİK 3 HAFTA YAŞAYACAĞIZ”

Kulüp Başkanı Hakan Arslancan, “Bu hafta Soma’dan çok, Aydın’da kaldık. Hafta içi Minik Kızlarımız ardından A takım ile hafta sonu Aydın’da olacağız. Minik Kızlarımız başarılı bir şekilde gidiyor. Hafta sonunda A Takım maçımızı da sorunsuz şekilde geçip avantaj sağlamak istiyoruz. Önümüz de kritik üç maç var, kayıpsız atlatırsak büyük avantaj elde ederiz.” Dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN