Zaferspor’lu Minik Kızlar Ege Bölge İkincisi

Zaferspor’lu Minik Kızlar Ege Bölge İkincisi

23 Nisan “Mahallede Maç Var” turnuvası kapsamında Manisa ilini temsilen katılan Soma Zaferspor’lu Minik Kızlarımız, Aydın’da 5 gündür yapılan müsabakalar neticesinde Ege bölge 2’ncisi oldu.

Final müsabakasında Denizli temsilcisine yenilen kızlarımız 2’nci olarak yarı final biletini aldı. Minik kızlarımız Bursa’da yapılacak yarı final müsabakalarında Ege Bölgesini temsil edecekler.



Soma Zaferspor'lu Minik Kızlar Ege Bölge İkincisi

Arslancan, ”Sonuç ne olursa olsun, kazanan kızlarımız oluyor”

Hakan Arslancan “Çok yeni oluşmuş bir takımımız olmasına rağmen turnuvayı başarı ile tamamladık. Bu tip turnuvalar gelişim adına çok faydalı. Bir taraftan A takımımızı bir üst lige çıkarmaya uğraşırken, bir taraftan geleceğin takımını hazırlıyoruz. Büyük sporcu havuzuna sahip büyük şehirlerle rekabet ediyoruz. Bursa’da yapılacak yarı final müsabakalarında da elimizden geleni yapacağız. Sonuç ne olursa olsun, kazanan kızlarımız oluyor.” Dedi.Soma Medigün Zaferspor'lu Minik Kızlar Ege Bölge İkincisi

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN